ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Δημήτρης Κωστούρος: Πρώτο πολύ σημαντικό βήμα για να δρομολογηθεί η λύση για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:10:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κωστούρος: Πρώτο πολύ σημαντικό βήμα για να δρομολογηθεί η λύση για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου
 Δήλωση για την ομόφωνη απόφαση που αφορά τον περιφερειακό σχεδιασμό για την διαχείριση των αποβλήτων Πελοποννήσου έκανε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Ο κ. Κωστούρος αναφέρει:

Χθες στην Τρίπολη είχαμε την ευτυχή κατάληξη μιας μακράς σε διάρκεια διαβούλευσης σχετικά με τον περιφερειακό σχεδιασμό για την διαχείριση των αποβλήτων Πελοποννήσου. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που εγκρίθηκε ομόφωνα στην γενική συνέλευση του φορέα χθες η πρόταση του μελετητή για τον σχεδιασμό της δικής μας περιφέρειας. 

Είναι ένα πρώτο πολύ σημαντικό βήμα που γίνεται έτσι ώστε επιτέλους να δρομολογηθεί η λύση για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου. 

Η ομοφωνία στην έγκριση της εισήγησης του μελετητή, θεωρώ πως είναι άθλος για την εκτελεστική επιτροπή του φορέα αν κάποιος λάβει υπόψιν σε τι κατάσταση ήταν ο φορέας όταν παρέλαβε η εκτελεστική επιτροπή και πόσες διακυμάνσεις πέρασε η όλη συζήτηση έτσι ώστε να φτάσουμε σήμερα με νέο εθνικό σχεδιασμό σε έναν ομόφωνο περιφερειακό σχεδιασμό. 

Νομίζω ότι είναι ένα παράθυρο ελπίδας και εμείς, θα καταφέρουμε τελικά να δώσουμε λύση σε αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει τόσο πολύ την περιοχή μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ