ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Η Προσπάθεια επανεμφάνισης των γερμανοτσολιάδων της Αργολίδας...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 π.μ. |
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Η Προσπάθεια επανεμφάνισης των γερμανοτσολιάδων της Αργολίδας...
Φασισμός σημαίνει να ξυπνήσεις ένα πρωί και να σε πετροβολάν οι γείτονές σου γιατί δεν ψηφίζεις καμουφλαρισμένους φονιάδες που θέλουν να σε “σώσουν" α λα ελληνικά…


Φασισμός σημαίνει να σε μαχαιρώνουν γιατί κάνεις απεργία και καλείς όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο μέχρι να πέσουν οι αστικές κυβερνήσεις και τα αφεντικά τους…

Φασισμός σημαίνει να σε πυροβολούν γιατί δεν έστειλες τα παιδιά σου στο ναζιστικό κρυφό σχολειό των φονιάδων…

Τότε θα καταλάβεις άνθρωπε τι είναι πραγματικά φασισμός! Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά για σένα που νόμιζες ότι φασισμός είναι μόδα που θα περάσει.


Για σένα που νόμιζες ότι είναι "φτου ξελευτερία" από την κρίση, την καταπίεση και τον καπιταλισμό.
Για σένα που νόμιζες ότι θα τιμωρήσουν τους "κλέφτες".
Για σένα που πίστεψες ότι αυτοί είναι ο άλλος "πόλος".
Για σένα που τους πίστεψες.
Πρόσεξε καλά όμως γιατί τότε θα είναι ήδη πολύ αργά για όλους, θα είναι πολύ αργά και για τα παιδιά σου. Οι ίδιοι που ακολούθησες, οι ίδιοι που ανέχτηκες, θα σε πετάξουν σαν χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στον δρόμο.
Αφού σε χρησιμοποιήσουν. Αφού σε βιάσουν.
Αφού τελειώσουν την δουλειά…
Και η δουλειά είναι μία. Και τους την έχουν αναθέσει τα μεγάλα αφεντικά. Και είναι καλοπληρωμένη.
Να σε τρομάξουν για να φοβηθείς.
Να σε εντυπωσιάσουν για να χαζέψεις.
Να σε ταΐσουν για να σωπάσεις.
Να σε οργανώσουν για να παραπλανηθείς.
Να σου μιλήσουν για την πατρίδα σου για να τους πιστέψεις.


Τα εγγόνια και τα ανίψια του Χίτλερ των γερμανοτσολιάδων και των χυτών δολοφόνων. Μέχρι να σε τελειώσουν… Μέχρι να μην μπορείς να αντιδράσεις καθόλου. Μέχρι που να χαθεί κάθε ελπίδα συλλογικής ταξικής πάλης. Μέχρι που να ανακτήσουν τα μεγάλα αφεντικά το καλύτερο ποσοστό κέρδους για πάρτη τους. Και αυτοί την Κυβέρνηση.
Κι εσύ να δουλεύεις για 200 ευρώ από ήλιο σε ήλιο.
Αυτή είναι η δουλειά τους.
Οι κομπιναδόροι ψευτομπράβοι των αφεντικών και τα εγγόνια και ανήψια του Χίτλερ, των γερμανοτσολιάδων και των χυτών της Aργολίδας εμπνεύστηκαν με τα βρώμικα μυαλά τους μια κατάπτυστη ανακοίνωση για να δικαιολογήσουν την επανεμφάνιση τους στα λόγια...


Την ολόψυχη συμπαράσταση των προγόνων τους στον γερμανικό ιμπεριαλισμό, τη ναζιστική σβάστικα και την αστική ελληνική αντίδραση των πέτρινων χρόνων της κατοχής και του μετεμφυλιακού κλίματος στην Ελλάδα. Να δικαιολογήσουν επίσης την εργασιακή και έμμισθη σχέση που έχουν με τη σημερινή ελληνική αστική τάξη, τους από χρόνια εκφασισμένους δημάρχους και βουλευτές, την απόλυτη ιδεολογική ταύτιση τους με τους δολοφόνους του Παύλου Φύσσα και τόσων άλλων εξαθλιωμένων εργατών/ριων και φυσικά τη συνέχιση των γιορτών μίσους και ταξικού διχασμού από την πλευρά τους. 

Στην βρώμικη προσπάθεια τους αυτή, δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ονόματα με επίθετο κομμουνιστών καπεταναίων του βουνού της αργολιδοκορινθίας που αντιστάθηκαν σθεναρά στους ναζιστές κατακτητές και τους γερμανοτσολιάδες και χύτες υπηρέτες τους με τις κουκουλοφόρικες και εκκαθαριστικές πρακτικές τους. 

Προσπαθούν για άλλη μια φορά να διασπάσουν τους αγώνες της Τάξης για τον εαυτό της, να επαναφέρουν τον εμφύλιο ανάμεσα στους φτωχούς και πρόσφατα εξαθλιωμένους, να καλύψουν τα τερατουργήματα των προγόνων τους και τελικά να βοηθήσουν τα αφεντικά τους (ντόπια και ξένα) να μας αποτελειώσουν. 

Ξεχνάνε ότι το ίδιο θα πάθουν και τα παιδιά τους που σε πολλές περιπτώσεις βρίσκονται στο εξωτερικό σαν οικονομικοί μετανάστες από τους εκεί ντόπιους φασίστες... Και φυσικά ξεχνάνε όλους εμάς που δεν θα τους επιτρέψουμε να υλοποιήσουν τις τελικές εκκαθαρίσεις των αφεντικών τους.
Καλούμε την κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ανέργους και τη νεολαία της Αργολίδας όχι μόνο να μην τους πιστέψει, όχι μόνο να μην τους επιτρέψει, αλλά να αυτοοργανωθεί αντιρατσιστικά και αντιφασιστικά σε κάθε γειτονιά και κάθε εργασιακό ή άλλο χώρο και να αυξήσει τα απαραίτητα ανακλαστικά της μέσα στην πολλή πονηρή περίοδο.
Όλοι μαζί θα τους απομονώσουμε.
Όλοι μαζί θα τους νικήσουμε.
Οργανώνομαστε ταξικά. Οργανώνομαστε αντιφασιστικά.
Η μάχη αυτή θα κερδίζεται στους δρόμους πρώτα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ