ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Έρευνες για κύκλωμα πλαστών αδειών οδήγησης στην Αργολίδα με πανελλήνια δράση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. |
Έρευνες για κύκλωμα πλαστών αδειών οδήγησης στην Αργολίδα με πανελλήνια δράση
 Εξονυχιστικοί έλεγχοι γίνονται στη διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας μετά τον εμπρησμό με γκαζάκια και την σύλληψη υπαλλήλου και των δύο νεαρών.



Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται για να εντοπιστούν οι λόγοι του εμπρησμού και η πιθανολογούμενη συμμετοχή του υπαλλήλου σε κύκλωμα που εξέδιδε πλαστά διπλώματα οδήγησης, με πανελλήνια δράση.

Ο 49χρονος υπάλληλος της υπηρεσίας που συνελήφθη, κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός και οι άλλοι δύο νεαροί 19 και 22 ετών, κατηγορούνται ότι χρηματίστηκαν από τον υπάλληλο για να ρίξουν τα γκαζάκια.

Συμφωνα με πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν καλά την υπόθεση, ο εμπρησμός συνδέεται άμεσα με παράνομες εκδόσεις αδειών οδήγησης και οι επόμενες μέρες θα είναι αποκαλυπτικές του σκανδάλου με πανελλήνιο αντίκτυπο καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες από όλη τη χώρα πως στην Αργολίδα είχε στηθεί "μηχανή παραγωγής" για όσους ήθελαν να πάρουν "νύχτα το δίπλωμα" με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά...

Δικαστικές και αστυνομικές αρχές εξετάζουν με το "μικροσκόπιο" τους τραπεζικούς λογαριασμούς του συγκεκριμένου υπαλλήλου αλλά και υπαλλήλων που σχετίζονται με τις εκδόσεις αδειών από το τμήμα της συγκεκριμένης υπηρεσίας.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ