ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Στην τελική ευθεία εισήλθε ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική του Επιχείρηση, εν’ όψει της προετοιμασίας τους για τον 43ο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού και μουσικής που θα γίνει το Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016, στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδίων.


-Ο εμπορικός σύλλογος Κιάτου, οργανώνει «Λευκή Νύχτα», το Σάββατο 30 Ιουλίου.

-Με αφορμή την καθοριστική, σημερινή συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Πελοποννήσου, που είναι να αποφασίσει για το «σενάριο» του νέου ΠΕΣΔΑ όσον αφορά την οριστική διαχείριση των αποβλήτων, η Συντονιστική του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, εξέδωσε σήμερα, ανακοίνωση-τοποθέτηση γύρω απ’ το θέμα.

-Βραδιά γευσιγνωσίας Κορινθιακών κρασιών, θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο, την Παρασκευή βράδυ. Την εκδήλωση οργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, σε συνεργασία με τους οινοποιούς Νεμέας. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Αρχαίο Θέατρο Κορίνθου.

-Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των νέων εισιτηρίων διαρκείας για τον Αστέρα Τρίπολης. Με αφορμή τα 10 χρόνια της ομάδας στη Σούπερ Λινγκ, οι άνθρωποι του Αστέρα, καλούν τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια και να προμηθευτούν τα εισιτήρια ώστε το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο. Αποκλειστικό σημείο πώλησης: Star Store, Εθνικής Αντιστάσεως 67, Τρίπολη. «Είσαι μέσα, είσαι ΑΣΤΕΡΑΣ!»

-«Μαύρη ημέρα» σήμερα για τον αθλητισμό της Πελοποννήσου, αφού ο σπουδαίος Ποσειδώνας Λουτρακίου (ομάδα χάντμπολ με σπουδαίες διακρίσεις), με ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί την αδυναμία του να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ανδρών.

-
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ