ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Το κρινάκι της θάλασσας (Pancratium maritimum), προσπαθεί να προστατεύσει ο Φορέας Διαχείρισης του όρους Πάρνωνα και του υγροτόπου Μουστού. Το συγκεκριμένο είδος έχει την ικανότητα να πολλαπλασιάζεται εύκολα και είναι ανθεκτικό αλλά τα τελευταία χρόνια κινδυνεύει από τους ανθρώπους που επισκέπτονται την παραλία «Πόρτες Μελιγούς».

-Σε τροχιά κατάρρευσης βρίσκονται νευραλγικά τμήματα του νοσοκομείου Καλαμάτας, όπως οι δύο Παθολογικές Κλινικές και το Τμήμα Επειγόντων, σύμφωνα με ανακοινώσεις του Σωματείου των Γιατρών του ΕΣΥ Μεσσηνίας και του γενικού γραμματέα της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών.

-Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου, πραγματοποιεί τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Τμήματος, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο Βαλιώτη, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, στον Κλαδά Σπάρτης.

-Μία σημαντική συναυλία πρόκειται να διεξαχθεί στην Τρίπολη, το βράδυ της Κυριακής, 3 Ιουλίου 2016. Η χορωδία West Village Chorale, της Νέας Υόρκης, θα βρεθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, όπου και θα ερμηνεύσει το Cloria του Vivaldi, αλλά και τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, με τους Malcolm J. Merriweather και Michel Conley στη διεύθυνση της χορωδίας και την Elena Belli να συνοδεύει στο πιάνο. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

-Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων 'Τερψιχόρη" , διοργάνωσε, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016, στο λιμανάκι του Κάτω Άσσου Κορινθίας, το 4ο Παιδικό Αντάμωμα με τίτλο: "Για να χορεύουν τα παιδιά να χαίρονται οι μανάδες ...".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ