ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Στον Οίακα Ναυπλίου ο Διαμαντής Μπουρής;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. | |
Στον Οίακα Ναυπλίου ο Διαμαντής Μπουρής;
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης του Συλλόγου Δρομέων, Διαμαντής Μπουρής, φαίνεται ότι βρίσκεται μία ανάσα από την συμφωνία με τον Οίακα Ναυπλίου, αν δεν έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα της Αργολίδας! 

Μετά από μία γεμάτη χρονιά πέρυσι με τη φανέλα του Συλλόγου Δρομέων στην Α' τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όπου οι «κυανοκίτρινοι» έφτασαν έως τον τελικό και έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Αρκάς φόργουορντ «μετακομίζει» στο Ναύπλιο για λογαριασμό του Οίακα!

Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας του Διαμαντή Μπουρή με την ομάδα του Οίακα Ναυπλίου, φαίνεται ότι έπαιξε ο προπονητής της Αργολικής ομάδας και γνώριμος στο τοπικό μπάσκετ της Αρκαδίας, Παύλος Νόντας, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του το φετινό Καλοκαίρι. Τέλος σημειώνεται ότι η ομάδα του Οίακα μπορεί να υποβιβάστηκε τη σεζόν που έκλεισε από την Γ' Εθνική στην Α1 ΕΣΚΑΚ, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν κινηθεί εντυπωσιακά στο μετεγγραφικό παζάρι (απέκτησαν πρόσφατα με μεταγραφή από την Κύμη τον Δημήτρη Παπαντωνίου) με σκοπό την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες!

Πηγή: contraepithesi.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ