ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Αστέρας Δρεπανιακός: Πήρε Μαούρη από Πανναυπλιακό - Έμεινε ο κορμός - Φέρνει δύο παίκτες από Αθήνα - Γυρίζουν οι ντόπιοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:36:00 μ.μ. |
Αστέρας Δρεπανιακός: Πήρε Μαούρη από Πανναυπλιακό - Έμεινε ο κορμός -  Φέρνει δύο παίκτες από Αθήνα - Γυρίζουν οι ντόπιοι
 Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον Αστέρα Δρεπανιακό και μετά το ισχυρό Δ.Σ. που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση με την είσοδο ανθρώπων που έχουν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν την ομάδα, φτιάχνεται το ρόστερ με το οποίο η ομάδα του Τάκη Καχριμάνη ( πρόεδρος) θέλει να πρωταγωνηστήσει την περίοδο που μας έρχεται. 


Παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας και αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Μαούρης από τον Πανναυπλιακό, που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και σαν δεξι μπακ όπου χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές στον Πανναυπλιακό. 

Οι διοικούντες της ομάδας είναι σε επαφές με δύο ποδοσφαιριστές από την Αθήνα και από το πάνω ράφι όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά και αναμένονται εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο ένας από τους δύο αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και οι πληροφορίες λένε ότι είναι ικανότατος επιθετικός. Γίνεται προσπάθεια να γυρίσουν και οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές που είναι διασκορπισμένοι σε άλλες ομάδες και οι περισσότεροι είναι θετικοί. 

Επίσης θα αποκτηθεί οπωσδήποτε τερματοφύλακας για να μπορέσει ο Χρήστος Βουρνάζος να έχει ήσυχο το κεφάλι του σε αυτή την νευραλγική θέση. 

Καταλαβαίνει κανείς ότι ο Αστέρας έχει μπει δυναμικά στην νέα χρονιά και θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, μπαίνοντας σφήνα στις ομάδες που ήδη έχουν εκδηλωθεί ότι πάνε για πρωτάθλημα και είναι ο Αργοναύτης, η Ένωση Λέρνας και ο Ερμής Κιβερίου.

Σ.Λ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ