ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Έκθεση βιβλίου και φέτος στο Ναύπλιο - Θα συμμετέχει και η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. |
Έκθεση βιβλίου και φέτος στο Ναύπλιο - Θα συμμετέχει και η Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας
 Η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου στο Ναύπλιο θα πραγματοποιηθεί και φέτος από τον Δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η Έκθεση βιβλίου θα γίνει και φέτος στην Παραλία Ναυπλίου (Πλατεία Ωνάση) από τις 28 Ιουλίου μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2016.

Η έκθεση βιβλίου είναι ένας σταθερός θεσμός που κρατάει χρόνια μεταξύ των εκδοτών και των βιβλιόφιλων τόσο του Ναυπλίου όσο και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας. Για το λόγο αυτό η ΠΟΕΒ ενήργησε τα μέγιστα προκειμένου να αναβαθμιστεί αυτός ο θεσμός, διευρύνοντας τόσο τον αριθμό των συμμετεχόντων εκδοτών όσο και τον αριθμό των πολιτιστικών φορέων του νομού Αργολίδος που συμμετέχουν στην έκθεση.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ παραχωρούν ΔΩΡΕΑΝ για δεύτερη χρονιά περίπτερο στην 
Ένωση Συγγραφέων & Λογοτεχνών Αργολίδας για να συμμετάσχει στην έκθεση.

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γίνουν φίλοι με τη σελίδα «Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας» για να ενημερωθούν σχετικά. 

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Λ.Α. ευχαριστούν για άλλη μια φορά το Δήμαρχο κ. Κωστούρο και την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ .Καλκούνου γιατί δίνει την ευκαιρία να προβάλουν το συγγραφικό τους έργο συμβάλλοντας θετικά στην πολιτιστική εικόνα του Νομού μας.

Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Κατερίνα Παπαδριανού Θεοδόσης Σπαντιδέας

Όροι συμμετοχής στην Έκθεση.

Αγαπητοί φίλοι σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών για να γίνει κάποιος μέλος της ΕΣΛΑ πρέπει να έχει εκδώσει τουλάχιστον ένα βιβλίο. Η συνδρομή κάθε μέλους είναι 5 ευρώ το έτος και η συμμετοχή στην Έκθεση άλλα 5 κατά την εκκαθάριση στο τέλος της Έκθεσης. 

Θα πρέπει να δηλώσετε μια ημέρα που θα θελήσετε να παρουσιάσετε το βιβλίο σας. Επειδή θα συμπέσουν οι ημερομηνίες με άλλους, καλό είναι να μας προτείνετε 2 ή και 3 εναλλακτικές. Επίσης την ημέρα εκείνη μπορείτε να κάνετε ό,τι θα σας ευχαριστούσε για να προσκαλέσετε τους φιλαναγνώστες. Ένα κέρασμα, ένα δρώμενο, μια μουσική συμμετοχή ή και τίποτα. Αρκεί να μας ενημερώσετε έγκαιρα να το δηλώσετε στην Αίτηση. 

ΟΙ ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» θα προσφερθούν να διαβάσουν κείμενά μας, κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο Κωνσταντίνο Σπηλιώτη.

Η παραλαβή των βιβλίων θα γίνει από την υπεύθυνη που είχε αναλάβει και πέρυσι την πώληση των βιβλίων μας Νίκη Μαρίνη κιν: 6906566495. 

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται για τη Λέσχη ανάγνωσης που από τον Οκτώβρη θα λειτουργήσει η Ένωση στα Γραφεία του Συλλόγου όπου και φιλοξενείτε μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Αίτηση. 

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδριανού

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ

Την « Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών

Αργολίδας» Σταϊκοπούλου 52, Ναύπλιο.
Επώνυμο
(Προοδευτικός Σύλλογος ο Παλαμήδης)
Όνομα

Όνομα Πατέρα

Όνομα Μητέρας

Επάγγελμα Σας παρακαλώ να με εγγράψετε μέλος της

Τόπος κατοικίας Ε.Σ.Λ.Α .

Τ.Κ

Τηλέφωνο……………………………
email………………………………….
2. Ημερομηνία παρουσίασης……………
FB:…………………………………

ΕΚΔΟΘΕΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ: 3. Προτεινόμενη εκδήλωση:
1………………………………………..
2………………………………………….
4. Θέλω να γραφώ μέλος της Λέσχης
3………………………………………….
4………………………………………… Ανάγνωσης :

(Γράψτε ΝΑΙ ή ΟΧΙ)
ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ:
1…………………………………………..
2………………………………………….
3………………………………………….
4…………………………………………

Ναύπλιο / 7 /2016

Ο/Η ΑΙΤΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ