ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ατομική έκθεση με έργα που αποπνέουν ένταση και δύναμη της Νένα Στογιάνοβιτς στην Σερβία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. |
 Η Νένα Στογιάνοβιτς , Ναυπλιώτισσα από την Σερβία, μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, του Διεθνούς Ένωσης της Τέχνης UNESCO και Μέλος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος θα πραγματοποιήσει ατομική έκθεση στη Σερβία.
Ατομική έκθεση με έργα που αποπνέουν ένταση και δύναμη της Νένα Στογιάνοβιτς στην Σερβία
Πρόκειται για μια πρόσκληση που έλαβε από την κυρία Milica Raicevic, μεταπτυχιακός καλών τεχνών και καλλιτεχνική συντάκτη της Γκαλερί του Οίκου Πολιτισμού ‘Ιβανιτσα, στη Σερβία.
Βλέποντας μερικά από τα έργα της, η κυρία Μαράη Γεωργουση ,Ιστορικός Τέχνης, Επιμελήτρια εκθέσεων και εκδόσεων. υπ. Διδάκτορας στο Π.Τ.Δ.Ε., Master I&II στην Σορβόννη. Μέλος της Ε.Ε.Ι.Τ. έδωσε τη κριτική της :
«Τα έργα της Nena Stojanovic, τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, αποπνέουν ένταση και δύναμη. Ενδιαφέροντα είναι τα χρωματικά περάσματα, οι επιλογές αλλά και η χαρακτηριστική εκφραστικότητα στα μάτια των προσώπων. Παρατηρούμε τόσο στις σωματογραφίες της, όσο και στις προσωπογραφίες της, την εμφανή σχεδιαστική πληρότητα. 
Οι προσωπογραφίες της αποπνέουν ένταση και δύναμη. Η εκφραστικότητά τους αντικατοπτρίζει όλες τις ψυχικές εντάσεις και μεταπτώσεις του ψυχισμού του εκάστοτε προσώπου. Η αφηρημένη ζωγραφική της έκφραση αρχικά κινείται στον λυρικό εξπρεσιονισμό. 
Η γραφή της είναι σταθερή και ακριβής. Τα έργα της χαρακτηρίζονται από μια εντυπωσιακή κίνηση μα και μία πυκνότητα. Τα μέχρι τώρα δείγματα δουλειάς της μας επιτρέπουν να περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα μελλοντική καλλιτεχνική πορεία.»
Τα εγκαίνια της έκθεσης είναι 12 Αυγούστου και έχει διάρκεια έως 25 του μήνα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ