ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Ενίσχυση από την Πυροσβεστική Άργους στη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί της Σάμου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. | |
Ενίσχυση από την Πυροσβεστική Άργους στη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί της Σάμου
 Με ένα όχημα και δυο άντρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους συμμετέχει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στη Σάμο. Για δεύτερη ημέρα καίει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες σε δασική έκταση στην παλιά χωματερή της Σάμου, χωρίς ευτυχώς να απειλούνται κατοικημένες περιοχές, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


Οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή έχουν ενισχυθεί και τη μάχη με τις φλόγες δίνουν πλέον 90 πυροσβέστες με 33 οχήματα, 50 εθελοντές, 20 υδροφόρα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 90 ατόμων, 7 ελικόπτερα και 6 αεροσκάφη.

Επίσης, αναμένεται να φτάσουν στη Σάμο από την Αθήνα άλλοι 60 πυροσβέστες με 15 οχήματα. Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς χθες το απόγευμα στην περιοχή Φελλός της Άνδρου.

Η φωτιά ξέσπασε την Παρασκευή στις 14:30 το μεσημέρι στην περιοχή που βρίσκεται ο ΧΥΤΑ της Σάμου, σε κτήμα όπου εκτελούνταν εργασίες από συνεργείο, με οξυγονοκόληση παρόλο τον δυνατό αέρα έντασης 7 μποφώρ που είχε εκείνη τη στιγμή.

Ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου και οι προανακριτικοί υπάλληλοι, έχουν εκδόσει ένταλμα προσαγωγής δύο ατόμων που εκτελούσαν τις εργασίες!

Μέχρι στιγμής έχουν καεί εκτάσεις στις περιοχές Ζερβού, Άγιος Νεκτάριος, φλόκα, Μεσόκαμπος, Σιδερένιο Γεφύρι, Άγιος Γεώργιος, κορυφές Μαλαγαρίου και Κέδρου, και πολλές εστίες στο επαρχιακό δρόμο Σάμου - Πυθαγορείου, Σάμου - Μυτιληνιών αλλά και Μεσοκάμπου - Μυτιληνιών! Η φωτιά απείλησε πάνω από 30 σπίτια και πολλές επιχειρήσεις αλλά και 2 πρατήρια υγρών καυσίμων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ