ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Νέος γύρος κινητοποιήσεων από τους μικρομεσαίους αγρότες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:00:00 π.μ. |
Νέος γύρος κινητοποιήσεων από τους μικρομεσαίους αγρότες
 Σε νέο γύρο κινητοποιήσεων προχωρούν οι μικρομεσαίοι αγρότες, με πρωτοβουλία των Ομοσπονδιών και των Αγροτικών Συλλόγων ανά περιοχή, με βάση τις αποφάσεις και τις κατευθύνσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, που συνεδρίασε στις 9 Ιούλη στη Βέροια, με θέμα τα οξυμένα προβλήματα της αγροτιάς και το πρόγραμμα δράσης.

Θυμίζουμε ότι στη σύσκεψη αποφασίστηκε να οργανωθεί αγωνιστικό δεκαήμερο στα τέλη Ιούλη, στο πλαίσιο του οποίου θα γίνουν κινητοποιήσεις σε υποκαταστήματα ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, ΟΠΕΚΕΠΕ, ανάλογα και με τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε περιοχή. Ακόμα, αποφασίστηκε στα μέσα Οκτώβρη να πραγματοποιηθεί μαζική πανελλαδική σύσκεψη μπλόκων, Ομοσπονδιών, Αγροτικών Συλλόγων, η οποία θα καθορίσει το πλαίσιο δράσης, την οργάνωση και τον πανελλαδικό συντονισμό της αγωνιστικής δράσης της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Σ' αυτή την κατεύθυνση, οι Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Πελοποννήσου (Λακωνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορίνθου) καλούν σε κινητοποίηση στην Τρίπολη, την Παρασκευή 29 Ιούλη, στις 10 π.μ., στα γραφεία του ΟΓΑ.

Επίσης, σε διαμαρτυρία στα γραφεία του ΕΛΓΑ στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ καλούν την ίδια μέρα (29/7), στις 10.30 το πρωί, η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου των Καστανεών και το ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Εβρου «Η Ενότητα».

Ακόμα, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηλείας καλεί σε κινητοποίηση την Πέμπτη 28/7, στις 9.30 π.μ., στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, με αγροτικά μηχανήματα, ως αφετηρία του νέου κύκλου κινητοποιήσεων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ