ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:45:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Για την Ολλανδία αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι, ο Αστέρας Τρίπολης. Η Αρκαδική ομάδα, θα βρεθεί κοντά στο Άρνεμ, όπου μέχρι τις αρχές Αυγούστου, θα πραγματοποιήσει το κύριο στάδιο της προετοιμασίας της.

-Ενημερωτική ημερίδα για τα τουριστικά καταλύματα και για τα όσα προβλέπει η νέα νομοθεσία, πρόκειται να γίνει αύριο, στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας και στην αίθουσα του Διοικητηρίου, στις 6 το απόγευμα, με πρωτοβουλία του εκεί εμπορικού συλλόγου.

-Συνεδριάζει την Τετάρτη, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κορίνθου. Θα εξεταστούν τρέχοντα θέματα.

-Πελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών, έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιουλίου, έξω απ’ τα γραφεία του ΟΓΑ Τρίπολης. Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

-Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ερμιονίδας. Αυτές θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουλίου με μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου.

-Συνελήφθη , χθες στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία της 57χρονης μητέρας του.

-Λάβρος κατά εκπροσώπων της κυβέρνησης (κυρίως σε τοπικό επίπεδο) για τη στάση τους στο φλέγον θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο, εμφανίστηκε με χθεσινές δηλώσεις του, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ