ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις στα Πυργιώτικα Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:29:00 π.μ. |
Ξεκίνησαν οι τριήμερες εκδηλώσεις στα Πυργιώτικα Ναυπλίου (βίντεο)
 Ξεκίνησαν το Σάββατο 23 Ιουλίου οι εκδηλώσεις για τα 15 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργιωτίκων "Αγ. Γεώργιος".
Τις εκδηλώσεις διοργανώνουν ο Μορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργιωτίκων το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου και η τοπική κοινότητα με την συνδρομή του Δημου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ  το τριήμερο από τις 23 έως τις 25 Ιουλίου 2016.
Το Σάββατο διοργανώθηκε μουσικοχορευτική εκδηλωση με ζωντανή μουσική & με παραδοσιακούς χορούς από την χορευτική ομάδα του χωριού της δασκάλας Ελένης Μπέλεση.
Στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων παραβρέθηκε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Πόπη Καλκούνου, ο ιερέας του χωριού Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, μέλη του συλλόγου και όλοι οι κάτοικοι του χωριού.
Κατά την διάρκεια της εναρκτήριας εκδήλωσης βραβεύθηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου Σοφία Τράκα, η πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου που όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε αφιλοκερδώς στον Σύλλογο και το χωριό.
Στην εκδήλωση υπήρχε φαγητό & ποτά ενώ έγινε και κλήρωση μεγάλης λαχειοφόρου με πλούσια δώρα.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Κυριακή 24/7 & ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του Ι. Ναού Αγ. Γεωργίου Πυργιωτίκων με το χορωδιακό εργαστήρι Ναυπλίου. Επίσης η παιδική χορευτική ομάδα από το πολιτιστικό κεντρο Ιρίων θα χορέψει χορούς της Θράκης και η βραδιά θα κλείσει με παιδικά δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους.
 Την Δευτέρα 25/7 & ώρα 20:00 Θρησκευτική πανήγυρις στο ενοριακό κοιμητήριο Αγίας Παρασκευής Πυργιωτίκων θα γίνει εσπερινός & λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ