ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ο Σύλλογος "Ελληνική Παράδοση" σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο νησί της Πάρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. |
Ο Σύλλογος "Ελληνική Παράδοση" σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο νησί της Πάρου
 Το τετραήμερο 8-11 Ιουλίου, ο σύλλογος "Ελληνική Παράδοση", με αποστολή 34 ατόμων, βρέθηκε στο όμορφο και γραφικό νησί της Πάρου για να συμμετάσχει σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών.
Το φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα της Πάρου, με τη συμμετοχή άλλων τριών χορευτικών συλλόγων από τη Λαμία, τη Λειβαδιά και τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Η χορευτική ομάδα του συλλόγου, έχοντας μια εξαιρετική παρουσία, παρουσίασε χορούς από την Κρήτη.
Οι ημέρες κύλησαν με γεμάτο πρόγραμμα, καθώς, εκτός από την χορευτική εκδήλωση, η οποία συνοδεύτηκε από παρέλαση όλων των χορευτικών μέσα από τα γραφικά στενά της Νάουσας, η αποστολή του συλλόγου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει πολλές φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα του νησιού.

Βόλτες στα σοκάκια της Παροικιάς, της Νάουσας, αλλά και του ορεινού χωριού Λεύκες, όλα γνωστά για την πολύ όμορφη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική τους, ξενάγηση στην περίφημη εκκλησία της Εκατονταπυλιανής, αλλά και επίσκεψη για μπάνιο σε κάποιες από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, ήταν μερικές από τις δραστηριότητές μας.
Και επειδή εκδρομή χωρίς γλέντι και χορό δεν γίνεται, εκτός από το αποχαιρετιστήριο γλέντι της τελευταίας βραδιάς με όλα τα χορευτικά που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, οι χορευτές του συλλόγου βρέθηκαν σε ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο πανηγύρι με το βιολί του Νίκου Οικονομίδη και την υπέροχη φωνή της Παριανής, Κυριακής Σπανού!

Παράλληλα με το ταξίδι της Πάρου, το Σάββατο, 9 Ιουλίου, μια άλλη αποστολή με χορευτές από τη χορευτική ομάδα του συλλόγου, εκπροσώπησε το σύλλογο και την πόλη του Άργους, για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κρυονερίου Κορινθίας, παρουσιάζοντας χορούς από την Πελοπόννησο.
Ο σύλλογος "Ελληνική Παράδοση", θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους χορευτές που συμμετείχαν και στις δύο παραπάνω εκδηλώσεις, καθώς και τα μέλη του που συμμετείχαν στην αποστολή της Πάρου, για την άψογη συνεργασία και την πολύ όμορφη παρέα τους!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τόσο τη Δημοτική κοινότητα Νάουσας Πάρου και τον Χρήστο Πρασσάκη για την πρόσκληση στο φεστιβάλ της Πάρου, όσο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κρυονερίου για την πρόσκληση και τη φιλοξενία τους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ