ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

O Φάνης Μαυρομάτης στην Ολλανδία με τον Παναθηναϊκό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. |
O Φάνης Μαυρομάτης στην Ολλανδία με τον Παναθηναϊκό
Μια  μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία για τον  19χρονο  ποδοσφαιριστή   Φάνη  Μαυρομάτη  ηταν η συμμετοχή του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία.

Ο Φάνης Μαυρομάτης ηταν στις επιλογές του προπονητή του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι και αγωνίστηκε και σε δυο φιλικά παιχνίδια  επί ολλανδικού εδάφους. Ο 19χρονος ύψους 1.88 αριστερός στόπερ άφησε άριστες εντυπώσεις και εδειξε πως μπορεί να καθιερωθεί στην ομάδα του τριφυλλιού.
Ο  Φάνης Μαυρομάτης γεννήθηκε το 1997 στο Άργος. ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 χρονών 
στην ακαδημία ποδοσφαίρου του  Αριστέα Αργους  με προπονητες τον Κλεόβουλο Καλτάκη  και Αποστόλη ΚατσάΣυμμετείχε σε όλες τις μικτές ομάδες της  ΕΠΣ Αργολίδας  καθώς και στην περιφερειακή ομάδα .
Το 2013 σε ηλικία 15 χρόνων πηρε μεταγραφή από τον Αριστέα Αργους στον Παναργειακό όπου αγωνίστηκε στη Γ εθνική για δυο χρόνια. Τον Απρίλιο του 2015 φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο με την Εθνική Νέων με προπονητή τον Γιάννη Γκούμα.
Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε  τριετές  επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και αγωνίστηκε  στην κ-20 και από φέτος στην μεγάλη ομάδα του ΠαναθηναϊκούΟ Φάνης Μαυρομάτης ειναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναργειακού Αντώνη Μαυρομάτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ