ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ημερίδα: "Ολυμπιακή Ιδέα και Αναβολικά" στο Ναύπλιο 16 Σεπτεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:11:00 π.μ. |
Ημερίδα: "Ολυμπιακή Ιδέα και Αναβολικά" στο Ναύπλιο
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, και συνδιοργανωτές τη μη κερδοσκοπική εταιρεία¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, τον ΣΕΓΑΣ, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, τον Δήμο Ναυπλιέων, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία και τη Β/θμια Εκπαίδευση Αργολίδας, θα τελεστεί, την Παρασκευή 16/9/16, στο ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ Ναυπλίου, ημερίδα με θέμα ¨Η Ολυμπιακή Ιδέα στη μέγγενη της εμπορευματοποίησης και των αναβολικών που καταστρέφουν ζωές¨.
Το καλωσόρισμα στο Ναύπλιο – την πολύ κοντινή πόλη στην Αρχαία Ολυμπία – θα κάνουν ο μητροπολίτης Αργολίδας κύριος Νεκτάριος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος και ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειδιδόπουλος.

Χαιρετιστήριες ομιλίες θα γίνουν από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, πρώην υφυπουργό Πολιτισμού, τον Ιωάννη Ανδριανό, βουλευτή, πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, τον Ισίδωρο Κούβελο, πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και πρόεδρο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής στους Ολυμπιακούς του Ρίο, τον Ιωάννη Γαληνό, διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και τον Κώστα Παναγόπουλο, πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και διευθύνοντα σύμβουλο της ALCO.

Στηρίζουν την προσπάθεια:

- Από το χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κύριος Νεκτάριος.

- Από το χώρο της Περιφερειακής Διοίκησης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

- Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

- Από το χώρο της Επιστήμης ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΔΠΘ Θεόφιλος Πυλιανίδης και ο Καρδιολόγος MD Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος.

- Από το χώρο της Εκπαίδευσης ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός και ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Αργολίδας Χριστόδουλος Στυλιανίδης.

- Από το χώρο της αθλητικής οικογένειας ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο PhD, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου Παναγιώτης Δημάκος, το Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Μπόλλας και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Βινατσέλας.

- Από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών και Πρόεδρος της εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ Γιώργος Κατσιμπάρδης και ο Βουλευτής, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ