ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Και το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών καταγγέλλει την απόλυση εργαζομένης στην ΕΑΣΑ-ΡΕΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:21:00 μ.μ. |
Και το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών καταγγέλλει την απόλυση εργαζομένης στην ΕΑΣΑ-ΡΕΑ
 Το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών καταγγέλλει την απαράδεκτη, τρομοκρατική απόλυση εργαζομένης στην ΕΑΣΑ-ΡΕΑ.


Συνάδελφοι, καθημερινά βιώνουμε την εντατικοποίηση και την τρομοκρατία που οργιάζει, στους χώρους δουλειάς. Ειδικά τα τελευταία χρόνια και στο όνομα της κρίσης, η τρομοκρατία έχει ενταθεί. Ζούμε κάθε μέρα την αβεβαιότητα, την απληρωσιά και τον φόβο της απόλυσης.

Την ώρα που η ΕΑΣΑ-ΡΕΑ αυξάνει την παραγωγή και τα κέρδη της με τον ιδρώτα των εργαζομένων, προβαίνει σε απόλυση συναδέλφισσας με τη γνωστή δικαιολογία των «περικοπών». Μπροστά στα κέρδη τους δεν υπολογίζουν ούτε στοιχειώδη δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι έχουμε μια επιλογή, να οργανωθούμε στο σωματείο μας, να αγωνιστούμε συλλογικά, να απαιτήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Καλούμε, το επιχειρησιακό σωματείο της ΕΑΣΑ-ΡΕΑ να πάρει άμεσα θέση και απαιτούμε να πάρει πίσω η εργοδοσία την τρομοκρατική- εκδικητική απόλυση.

Κάνεις εργαζόμενος μόνος του! Η λύση είναι στην οργάνωση των εργαζομένων σε κάθε χώρο δουλειάς! Συσπείρωση στο Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών! Τώρα, χωρίς καθυστέρηση βρισκόμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα. Επιλέγουμε το δρόμο του αγώνα για να υπερασπιστούμε πραγματικά το δικαίωμα στην δουλειά και τη ζωή. Έχουμε πολλά περισσότερα να κερδίσουμε από όσα έχουμε ήδη χάσει!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ