ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Χαιρετισμός Γ. Μανιάτη στην εκδήλωση μνήμης για τον Μακαριστό Εφημέριο Ιερέα Γ. Νταβέλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:20:00 μ.μ. | |
Χαιρετισμός Γ. Μανιάτη στην εκδήλωση μνήμης για τον Μακαριστό Εφημέριο Ιερέα Γ. Νταβέλο
Αγαπητοί φίλοι,

σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση που μου στείλατε να παραβρεθώ στην εκδήλωση μνήμης του Μακαριστού Εφημέριου Ιερέα Γεωργίου Νταβέλου και πραγματικά λυπάμαι που βρισκόμενος εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά δεν μπορώ να είμαι μαζί σας.

Είμαι βέβαιος ότι τα λόγια που θα ακουστούν από όλους σας θα είναι λόγια αγάπης, συγκίνησης κι ευγνωμοσύνης για έναν ιερωμένο που όσο λίγοι τίμησε τα ράσα που φορούσε και μαζί με την εκπληκτική οικογένειά του, τη σύζυγο και τα 3 του παιδιά, αγάπησε όσο κανένας τους ανθρώπους και την κοινωνία ολόκληρη του τόπου που διακονούσε.

Επιτρέψτε μου σε απολύτως προσωπικό επίπεδο να καταθέσω την τεράστια αγάπη και τη μεγάλη ανθρωπιά με την οποία με περιέβαλε ως έναν άνθρωπο που εκπροσωπούσε τους συμπολίτες μας για ένα καλύτερο μέλλον. Ο παπά-Γιώργης, στη δική μου τουλάχιστον αξιακή κλίμακα, ήταν ο μπροστάρης ενός νέου ρόλου της εκκλησίας που ξεφεύγει από τα στενά όρια των θρησκευτικών τελετών και διείσδυσε βαθιά στην ψυχή των ανθρώπων στις ατομικές και οικογενειακές ανάγκες τους, σ’ αυτό που σήμερα χρειάζεται τόσο πολύ ο τόπος μας. Με την πορεία και τις δράσεις του άνοιξε το δρόμο για μια εκκλησία αρωγό και συμπαραστάτη σε όλα τα θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που σήμερα βλέπουμε με χαρά ότι ασκούνται και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ας ευχόμαστε να ηρεμεί και να πρεσβεύει για τους κατοίκους του Κιβερίου και όλης της Ελλάδας.

Γ. Μανιάτης
Βουλευτής Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ