ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Μουσικοχορευτική εκδήλωση για το θέμα της ξενιτιάς και της μετανάστευσης, πρόκειται να διεξαχθεί σήμερα το βράδυ στην Παλαιά Επισκοπή Τεγέας Αρκαδίας. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9,30 το βράδυ.

-Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2 σήμερα τα ξημερώματα από άγνωστη αιτία σε δασική περιοχή της Μεταξάδας Γαργαλιάνων Μεσσηνίας. Η φωτιά πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα να καούν ανεξέλεγκτα, δασικές εκτάσεις. Για την κατάσβεσή της, επιχειρούν 16 οχήματα πυροσβεστικής, 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 4 αεροπλάνα τύπου πεζετέλ, 3 τύπου κάναντερ, ενώ αναμένονται και ενισχύσεις.

-Δύο εκδηλώσεις σήμερα στο αρχαίο θέατρο του Ορχομενού Αρκαδίας. Θεατρική παράσταση με το έργο του Δ. Κορομηλά » ο αγαπητικός της βοσκοπούλας» και μουσικοχορευτική παράσταση με τραγούδια του φεγγαριού και της ξενιτιάς.

-Σήμερα η γιορτή του ψαρά, της θάλασσας και των ναυτικών στον γραφικό Τυρό Κυνουρίας.

-Διεθνές τουρνουά μπιτς τένις, πρόκειται να διεξαχθεί το τριήμερο που μας έρχεται στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.Πρόκειται για αγώνα που είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις. Οι αγώνες του τουρνουά θα γίνουν στο κεντρικό γήπεδο της μαρίνας Ξυλοκάστρου.

-Ένα βυθισμένο σκάφος εντοπίστηκε από ψαρά χθες στην θαλάσσια περιοχή της Γλυκόβρυσης Λακωνίας. Το σκάφος μεταφέρθηκε από τις Λιμενικές Αρχές, ενώ δύτες ερευνούν για τυχόν επιβαίνοντες. Ως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νεότερα για την πορεία των ερευνών.

-Αφιέρωμα στον μουσικοσυνθέτη Σταύρο Κουγιουμτζή σήμερα το βράδυ στο Σαινοπούλειο Αμφιθέατρο Σπάρτης, με συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

-Μία άκρως επίκαιρη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016, στην Παλαιά Επισκοπής Τεγέας Αρκαδίας. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Τεγεατικού Συνδέσμου με αφορμή την Έκθεση που γίνεται εκεί, οι διοργανωτές, ετοιμάζουν μία άκρως… ολυμπιακή εκδήλωση. Τίτλος αυτής: » Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία» ο ρόλος της Τεγέας». Η δράση θα αρχίσει στις 7,30 το απόγευμα του Σαββάτου και θα πραγματοποιηθεί στον συνεδριακό χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Τεγέας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ