ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Αφήνουμε πίσω οριστικά όσα μας δίχασαν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:02:00 μ.μ. |
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Αφήνουμε πίσω οριστικά όσα μας δίχασαν
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συντρόφους που σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, επέλεξαν να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους, την προσπάθεια για ανασυγκρότηση του Κινήματος, που τόσα προσέφερε στην Ελλάδα.

Όπως, είναι γνωστό η διαδικασία κύλησε ομαλά, ολοκληρώθηκε άψογα και τα αποτελέσματα δημοσιοποιήθηκαν το βράδυ της 26ης Ιουνίου, με την εκλογή επτά συντρόφων, οι οποίοι εκλέχτηκαν δημοκρατικά, με την ψήφο των μελών του ΠΑΣΟΚ, για να υπηρετήσουν την προσπάθεια της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, για ένα καλύτερο αύριο.

Στη συνεχεία, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας πιστοποιήθηκε από την ΕΚΑΠ, χωρίς καμία ένσταση, πρώτου η δεύτερου βαθμού και εξέλεξε το νέο της Γραμματέα και τη νέα Αναπληρώτρια Γραμματέα, όπως προβλέπεται καταστατικά, δια ψηφοφορίας.

Από κει και ύστερα, κάθε προσπάθεια διχασμού, παραποίησης της αλήθειας και εσωστρέφειας μας βρίσκει απόλυτα αντίθετους.

Κανένας Δημοκράτης δε μπορεί να κρίνει εκ των προτέρων φρονήματα, ικανότητες και δυνατότητες. Όλος ο λαός της Αργολίδας γνωρίζει τον καθένα μας, το ρόλο του, την πορεία και το επάγγελμα του.
Είμαστε εδώ, για να αφήσουμε πίσω μας, όσα οδήγησαν στην απαξίωση του ιστορικού μας Κινήματος.

Είμαστε εδώ, για να κάνουμε πράξη το τρίπτυχο διεύρυνση-ενότητα-ανανέωση. Είμαστε εδώ, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, την σχέση εμπιστοσύνης με κάθε προοδευτικό πολίτη της Αργολίδας.
Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε τη εύρυθμη, απρόσκοπτη και δημιουργική λειτουργία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, πάνω από πρόσωπα και συμφέροντα, πέρα από όσα μας δίχασαν τα τελευταία χρόνια.

Από τη Δημοκρατία, τους κανόνες και τη λειτουργία της κανένας δε μπορεί να εξαιρεθεί.
Η Ελλάδα χρειάζεται έναν ισχυρό προοδευτικό, δημοκρατικό πόλο, που αφήνει οριστικά πίσω παραγοντισμό, εκλεκτούς, διχόνοιες, ηγεμονισμούς, αυθεντίες.

Καραχάλιος Γεώργιος
Γραμματέας ΝΕ Πασόκ Αργολίδας
Θεοδωράκου Κωνσταντίνα
Αναπληρώτρια Γραμματέας Πασόκ Αργολίδας
Μπούρης Αριστοτέλης
Μέλος
Τσουρή Κωνσταντίνα
Μέλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ