ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ της λίμνης του Λάδωνα, στην ορεινή Γορτυνία. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Γορτυνίας, τραγούδησαν ο Μπάμπτης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης. Το πρόγραμμα, περιελάμβανε αφιέρωμα σε Αρκάδες ποιητές και σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες.

-Δεν καταργείται τελικά το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σύμφωνα με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που ήδη βρίσκεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας, διατηρώντας παράλληλα της Ασφάλεια ως Υποδιεύθυνση και όχι ως Τμήμα (όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου).Παράλληλα ιδρύεται ξεχωριστό Τμήμα Αλλοδαπών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο της νόμιμης παραμονής και εργασίας των αλλοδαπών στη Μεσσηνία καθώς και για τον χειρισμό θεμάτων πολιτικού ασύλου και προσφύγων.

-Ολοκλήρωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κορινθίας, την πρώτη φάση της ανασκαφής στο χώρο των Αηδονίων Κορινθίας.Υπό την διεύθυνση του προισταμένου Κώστα Κίσσα και με την συμβολή πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, έγιναν ανασκαφικές παρεμβάσεις στο μυκηναικό νεκροταφείο της περιοχής. Το νεκροταφείο περιλαμβάνει θαλαμοειδείς τάφους.

-Μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες «Λευκές Νύχτες» που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές, η Λευκή Νύχτα έχει πλέον καθιερωθεί στην πόλη της Καλαμάτας και έρχεται για ένα ακόμα καλοκαίρι. Ο λόγος, φυσικά, για την 4η Λευκή Νύχτα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου και, συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου 2016 από τις 20:00 μέχρι το ξημέρωμα.

-


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ