ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Μια 23χρονη γυναίκα, βρέθηκε νεκρή μέσα σε σπίτι στην Τρίπολη, εχθές λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα. Από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.



-Η Τομεακή οργάνωση του ΚΚΕ Λακωνίας οργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ στο Γύθειο. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου βουλευτής μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

-Φυτεία με 450 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε δασική τοποθεσία στην Κάτω Πτέρη Αιγιαλείας. Σε εξέλιξη η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των καλλιεργητών.

-Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ένας οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε εχθές νωρίς το απόγευμα, με το δίκυκλο όχημά του, στο Κρυονέρι Αρκαδίας.

-Βραδιά αφιερωμένη στη διάσωση της Τσακώνικης διαλέκτου θα γίνει το Σάββτο στις 8.30 το βράδυ στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη στον Τυρό Κυνουρίας.

-«Το Χαµόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξει το δύσκολο έργο του.

-Στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο στον ισθμό της Κορίνθου θα διεξαχθεί από 5 έως 10 Οκτωβρίου η 7η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2016.

-Εκδήλωση για τα 70 χρόνια του Δημοκρατικού Στρατού οργανώνει την Παρασκευή το ΚΚΕ στη Μεγαλόπολη

-Oλοκληρώθηκε από το αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, η μελέτη για την κατασκευή του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας. Η μελέτη θα υποβληθεί για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στις 11 Αυγούστου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ