ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο Αργοναύτης στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και την δωρεά μυελού των οστών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 μ.μ. | |
Ο Αργοναύτης στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και την δωρεά μυελού των οστών
Στα πλαίσια της προετοιμασίας των παικτών του Αργοναύτη για την νέα αγωνιστική χρονιά και μετά από επαφές που είχαν γίνει με την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας , το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ και το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η εθελοντική αιμοδοσία .
Στο Γενικό Νοσοκομείου Άργους και συγκεκριμένα στο τμήμα αιμοδοσίας βρέθηκαν την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 ο προπονητής της ομάδας Τόμμυ Κικίλης και οι παίκτες του Αργοναύτη προκειμένου να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην εθελοντική προσφορά αίματος .
Την ομάδα υποδέχθηκε ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ,οι γιατροί και το εξειδικευμένο προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους . Οι ποδοσφαιριστές αφού έκαναν τις απαραίτητες αιματολογικές και γενικές ιατρικές εξετάσεις, όπως είθισται στη συνέχεια προσέφεραν εθελοντικά το αίμα τους και έγιναν και δότες μυελού των Οστών 
Η διοίκηση και ο προπονητής του Αργοναύτη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, τον διευθυντή και το ιατρικό προσωπικό της αιμοδοσίας του Γ.Ν Άργους για τις υπηρεσίες τους, επίσης το Δ.Σ του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ για την ενημέρωση την οργάνωση και για τον συντονισμό της όλης δράσης .

Πλέον οι παίκτες του Αργοναύτη , από τη στιγμή που ολοκλήρωσαν τις τυπικές πλην απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αφοσιώνονται αποκλειστικά και μεθοδικά στη συνέχεια της προετοιμασίας τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ