ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Δημήτρης Σφυρής για την πυρκαγιά στην Ερμιονίδα: Ήταν μια δοκιμασία βλέποντας τον φυσικό πλούτο του Δήμου μας να κινδυνεύει

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. |
Δημήτρης Σφυρής για την πυρκαγιά στην Ερμιονίδα: Ήταν μια δοκιμασία βλέποντας τον φυσικό πλούτο του Δήμου μας να κινδυνεύει
 "Δύσκολη μέρα για όλους, βλέποντας τον φυσικό πλούτο του Δήμου μας να κινδυνεύει. Ήταν μια δοκιμασία για τον συντονισμό και την αποτελεσματικότητα του μηχανισμού του Δήμου. Το ευτύχημα ηταν ότι τόσο οι επίγειες δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος όσο και οι εναέριες έδρασαν άμεσα", τόνισε ο Δημαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής.
Ο κ Σφυρής επεσήμανε πως,  ".... με το πρώτο τηλεφώνημά μου στο Αρχηγείο Πολιτικής Προστασίας υπήρξε άμεση ανταπόκριση, όπως άμεση υπήρξε και η βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Αςτυνομίας.Τους ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς,καθώς και τους εθελοντές της ομάδας πολιτικής προστασίας. 
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένεια Βαρδινογιάννη που ενίσχυσε με πυροσβεστικά και ομάδα πυρόσβεσης της Motor oil. 
Ευχαριστώ τους δασοπυροσβέστες και τις υδροφόρες και τα μηχανήματα της περιοχής μας που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης και βρίσκονται σε ετοιμότητα μέχρι πριν λίγη ώρα που τους επισκεφθήκαμε."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ