ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 π.μ. | |
Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής της Εύας Μπρατοπούλου στις Σπέτσες
Την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο ‘‘Wild & Free” παρουσιάζει η Εύα Μπρατοπούλου στο ξενοδοχείο SPETSES στο ομώνυμο νησί του Αργοσαρωνικού. Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την 21η Αυγούστου και είναι ελεύθερη στο κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Οι 15 πίνακες που τη συνθέτουν είναι εμπνευσμένοι από τη φύση και την άγρια ζωή της χώρας μας.
Την Κυριακή 7 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στα οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Κάτοικοι των Σπετσών, φίλοι της ζωγραφικής, άνθρωποι της τέχνης, εκπαιδευτικοί, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Π. Λυράκης, η Αντιδήμαρχος κα. Μ. Ευσταθίου, η Επικεφαλής Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης κα. Αργυρίου-Κουμπή Μοιρούλα, εκπρόσωποι του Ιερού Κλήρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπετσιωτών κ. Κ. Κουλαλόγλου, οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Γ. Μυτιληναίος και Γ. Καλφαγιάννης, ο αντιπρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου κ. Π. Πετρακόπουλος και άλλες σημαντικές προσωπικότητες Ελλάδας και εξωτερικού έδωσαν το παρών.
Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τον μουσικοσυνθέτη Στηβ Κόκκας στο πιάνο.
Βιογραφικό

Η Εύα Μπρατοπούλου γεννήθηκε την 21η Φεβρουαρίου 1987 και μεγάλωσε στις Σπέτσες.

Από πολύ νεαρή ηλικία άρχισε να εκδηλώνει την καλλιτεχνική της φύση μέσω της ζωγραφικής. Συνήθιζε να πειραματίζεται με μολύβια, ξυλομπογιές κολάζ και ακουαρέλες.
Σπούδασε στο τμήμα ″Εμπορίας & Διαφήμιση″, του Πανεπιστημίου Κρήτης, με κατεύθυνση το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, εκφράζοντας την ανάγκη της για δημιουργία μέσα από διαφημιστικά βίντεο και εκστρατείες.

Μετά την αποφοίτηση της εργάστηκε σε διαφημιστική εταιρεία στην Αθήνα όπου ασχολήθηκε με την οργάνωση εκδηλώσεων τη σύνταξη press releases και τη δημιουργία έντυπων διαφημίσεων. 
Το 2010 επιτυγχάνοντας στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για μια θέση στην Εθνική Τράπεζα Σπετσών, επέστρεψε στο νησί που τόσο αγαπά.
Το Χειμώνα του ίδιου έτους, νιώθοντας μία έντονη ανάγκη για δημιουργία, αποφάσισε να εξελίξει την κλίση της προς τις τέχνες. Έτσι άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα στο "Εργαστήρι Ζωγραφικής Σπετσών" δίπλα στο ζωγράφο και συντηρητή έργων τέχνης Αλέξανδρο Τσιρώνη και στη ζωγράφο Ντέμη Τασιούλη.
Έχει ασχοληθεί με μολύβι, κάρβουνο, λάδι, πηλό, κολλάζ, ξυλομπογιές και κυρίως με ακρυλικά σε καμβά.

Από το 2011 έχει λάβει μέρος σε 8 ομαδικές εκθέσεις.
Φέτος παρουσιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση εμπνευσμένη από τη φύση και την άγρια ζωή της χώρας μας. Αποτελείται από 15 πίνακες γεμάτους χρώμα και ζωή. Φωτογραφίες τους θα χρησιμοποιηθούν για το ημερολόγιο του 2017 του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου "Δράση για την Άγρια Ζωή".
Επιθυμία της Εύας Μπρατοπούλου είναι να μπορεί να δημιουργεί συναισθήματα μέσα από τους πίνακες της και να εξελίσσεται συνεχώς μέσω νέων τεχνικών και πηγών έμπνευσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ