ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Το καλοκαίρι τελειώνει με βροχές και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:48:00 π.μ. |
Το καλοκαίρι τελειώνει με βροχές και καταιγίδες
 Τα... μπάνια του λαού ολοκληρώνονται σιγά σιγά και τη θέση τους παίρνουν η επιστροφή στην καθημερινότητα και η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, καθώς η ΕΜΥ προβλέπει βροχές και καταιγίδες αρχικά στα ορεινά της Πελοποννήσου και μέχρι το βράδυ στα βόρεια με τα φαινόμενα να είναι έντονα τοπικά σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία.


Από το βράδυ, μάλιστα, αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι-βορειοδυτικοί έντασης 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη η μέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν και αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα θα γυρίσουν σε βοριάδες 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου αλλά στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιουνίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με ανέμους βορειοδυτικούς 3-4 και βαθμιαία 5 μποφόρ με τη θερμοκρασία στα ηπειρωτικά να φτάνει έως τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός αναμένεται και στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο με τοπικές νεφώσεις μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στα ανατολικά βοριάδες έως 5 μποφόρ που θα ενισχυθούν από τη νύχτα με τα θερμόμετρα να δείχνουν έως 36 και τοπικά στη Θεσσαλία έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Καλός θα είναι ο καιρός στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα, άνεμους βοριάδες έως 5 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τέλος θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν οπότε και θα εκδηλωθούν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά αλλά τα φαινόμενα θα ενταθούν από το βράδυ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ