Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Αφιέρωμα στο Ναύπλιο από το in-flight περιοδικό της Air China - Το διαβάζουν 6 εκ. επιβάτες το μήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. |
Αφιέρωμα στο Ναύπλιο από το in-flight περιοδικό της Air China - Το διαβάζουν 6 εκ. επιβάτες το μήνα
 Με δίγλωσσο αφιέρωμα στους προορισμούς Αθήνα, Ναύπλιο, Ζάκυνθο, Μετέωρα, Σαντορίνη και Ρόδο δημοσιεύθηκε στο τεύχος Αυγούστου και διανεμήθηκε σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού το περιοδικό Wings of China της Air China, καθώς και στα lounges της εταιρείας στα διάφορα αεροδρόμια.

Δημοσιεύθηκε το πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα από το in-flight περιοδικό “Wings of China” της αεροπορικής εταιρείας Air China, έπειτα από press trip στην Ελλάδα 3μελούς ομάδας Κινέζων δημοσιογράφων, που διοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας.

Το δίγλωσσο αφιέρωμα που περιλαμβάνει 1 εξώφυλλο + 22 σελίδες αφιέρωμα στους προορισμούς Αθήνα, Ναύπλιο, Ζάκυνθο, Μετέωρα, Σαντορίνη και Ρόδο, δημοσιεύθηκε στο τεύχος Αυγούστου και διανεμήθηκε σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού της Air China, καθώς και στα lounges της εταιρείας στα διάφορα αεροδρόμια.

Η αναγνωσιμότητα του περιοδικού υπολογίζεται στα 6 εκατομμύρια επιβάτες το μήνα.

Ο ΕΟΤ προσέφερε την κάλυψη της φιλοξενίας της 3μελούς αποστολής με το market price του εν λόγω αφιερώματος να ανέρχεται, σύμφωνα με τη διοίκηση του περιοδικού, στα 1.416.000 δολ. (250.000 ευρώ ανά σελίδα + 53.000 δολ./σελ).
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ