ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Σε χρόνο ρεκόρ επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς το Τολό - Κωστούρος: Tο δίκτυο υποδομών του δήμου άντεξε στην χθεσινή καταιγίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. | |
Στους κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε το Τολό στην Αργολίδα μετά από τις ζημιές που προκλήθηκαν στην παραλία , από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή χθες το απόγευμα.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η δυνατή βροχή παρέσυρε την άμμο στην παραλία, όπως επίσης και τα νερά που κατέβασε από το βουνό, ο γειτονικός χείμαρρος.
Επίσης, ο Δημήτρης Κωστούρος τόνισε ότι το δίκτυο υποδομών του δήμου άντεξε στην χθεσινή καταιγίδα και έτσι δεν προκλήθηκαν περαιτέρω προβλήματα. Ακόμη ο δήμαρχος ανέφερε ότι «χθες το απόγευμα βρισκόμασταν σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίζαμε άμεσα τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκληθούν».
Όλη την νύχτα τα συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Μπουζαλά έδωσαν μάχη με το χρόνο έτσι ώστε σημερα το πρωί η ζωή των κατοίκων και των παραθεριστών να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς επουλώνοντας τις πληγές από την χθεσινη κακοκαιρία.
Έτσι σήμερα η παραλία του Τολού ηταν και πάλι γεμάτη κόσμο και μόνο η μπουλντόζα στην παραλία που ολοκλήρωνε και τις τελευταίες λεπτομέρειες θύμιζε την χθεσινή καταιγίδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ