ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Trivago: Ναύπλιο και Τολό στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων για τον Δεκαπενταύγουστο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | | |
Trivago: Ναύπλιο και Τολό στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων για τον Δεκαπενταύγουστο
 Η αντίστροφη μέτρηση για το Δεκαπενταύγουστο έχει αρχίσει. Και όλοι όσοι επιθυμούν να αποδράσουν έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια και καταλύματα. Η ταξιδιωτική πλατφόρμα Trivago έδωσε στη δημοσιότητα τους δημοφιλέστερους προορισμούς που επέλεξαν οι Έλληνες για τις διακοπές τους το Δεκαπενταύγουστο.


Αυτοί είναι τα Xανιά, η Πάργα και η Νάξος. Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι απουσιάζει ηΜύκονος και η Σαντορίνη, τόσο από την κατάταξη του 2015 όσο και από του 2016.

Το 2015 δημοφιλέστερος προορισμός ήταν ηΧαλκιδική. Η Πάργα που πέρυσι ήταν στη δέκατη θέση, αυτή τη χρονιά σκαρφάλωσε στη δεύτερη.

Η Νάξος, το 2015 βρισκόταν στη 15η θέση και φέτος βρίσκεται στην τρίτη. Σύβοτα καιΣκιάθος βρίσκονται στην τέταρτη και στην πέμπτη θέση αντίστοιχα. Η Σκόπελος, η Ρόδοςκαι το Ναύπλιο ακολουθούν.

Την έκπληξη έκανε το Τολό το οποίο εμφανίστηκε στους 10 καλύτερους προορισμούς.

Η Αμμουλιανή είναι ο ενδέκατος σε προτίμηση προορισμός φέτος. Η Καλαμάτα και τοΠόρτο Χέλι βρίσκονται στη 12η και 13η θέση,. Η Αιδηψός και η Κέρκυρα ολοκληρώνουν τη δεκαπεντάδα των δημοφιλέστερων προορισμών για το Δεκαπενταύγουστο.

Τα στοιχεία προέρχονται από την trivago με βάση τις αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Μαρτίου και πρώτης Αυγούστου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 16 Αυγούστου 2016.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ