ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Στις 26 Οκτωβρίου η δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ για το ακίνητο επί της οδού Βασ. Κων/νου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
Στις 26 Οκτωβρίου η δημοπρασία του ΤΑΙΠΕΔ για το ακίνητο επί της οδού Βασ. Κων/νου στο Ναύπλιο
 Παράταση μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2017 έδωσε το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) για την κατάθεση προσφορών στις ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την πώληση πέντε κρατικών ακινήτων. Αρχικά οι προσφορές θα υποβάλλονταν στις 26 Οκτωβρίου. 

Τα ακίνητα για τα οποία μετατίθεται η ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι παραθαλάσσιο οικόπεδο 150 στρεμμάτων στη Νέα Ηρακλείτσα του Νομού Καβάλας (προβλέπεται η πολυετής μίσθωσή του), παραθαλάσσιο οικόπεδο εμβαδού 7.782 τ.μ. στο Κουτσουνάρι Ν. Λασιθίου (πώληση), παραθαλάσσιο οικόπεδο εμβαδού 4.284 τ.μ. στο Κουτσουνάρι N. Λασιθίου (πώληση), έκταση εμβαδού 213 στρεμμάτων στην Κοσκινού Καλλιθέας Ρόδου Ν. Δωδεκανήσου (πώληση).

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν στις 26 Οκτωβρίου οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για την πώληση σειράς άλλων ακινήτων.  Στο ταμείο επιχειρούν για μια ακόμα φορά να πωλήσουν και άλλα ακίνητα που είχαν βγει και στο παρελθόν σε ηλεκτρονική δημοπρασία χωρίς να εκδηλωθεί ενδιαφέρον.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και οικόπεδο με τρία κτίσματα, εκ των οποίων τα δύο διατηρητέα που εκτείνεται σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο, επί της οδού Αριστομένους 11-13, στο εμπορικό κέντρο της Καλαμάτας, τριώροφο κτίριο, επί της οδού Βασ. Κων/νου 6, εντός της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, με υπόγειο, ισόγειο και δύο ορόφους, κ.α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ