ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Συλλήψεις για μαστροπεία - Εξέδιδαν 29χρονη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. |
Συλλήψεις για μαστροπεία - Εξέδιδαν 29χρονη
 Συνελήφθησαν, χθες 3.9.2016 στην Καλαμάτα , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 51 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για μαστροπεία.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν έξι (6) αλλοδαπές, πέντε (5) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 18, 22, 25, 29 και 33 ετών, αντίστοιχα και μία (1) 30χρονη, υπήκοος Τσεχίας, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Ειδικότερα, χθες και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, αστυνομική επιχείρηση και έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου κατελήφθησαν ο 51χρονος, ιδιοκτήτης του καταστήματος και ο 50χρονος υπάλληλος του καταστήματος, να προάγουν στην πορνεία με σκοπό το κέρδος, έναντι χρηματικού ποσού την 29χρονη.

Επιπλέον όπως προέκυψε, όλες οι ανωτέρω αλλοδαπές, εργάζονταν στο κατάστημα, στερούμενες πιστοποιητικού υγείας.

Κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των -905- ευρώ και διάφορες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ σε βάρος της 29χρονης, σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας «Περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ