ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Πορεία μνήμης στο Ναύπλιο για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 μ.μ. |
Πορεία μνήμης στο Ναύπλιο για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
 Σε δύο μέρες συμπληρώνονται 3 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα από οργανωμένο τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τη δολοφονία αυτή μέχρι σήμερα, και υπό την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος, είδαν το φως της δημοσιότητας πλήθος στοιχείων που αποδεικνύουν περίτρανα ότι πίσω από το δήθεν πατριωτικό και αντισυστημικό προσωπείο του “νόμιμου πολιτικού κόμματος”, κρύβεται μια εγκληματική οργάνωση νοσταλγών του Χίτλερ που με δολοφονικές επιθέσεις και μαφιόζικες πρακτικές εξυπηρετούσε τα συμφέροντα μιας χούφτας εφοπλιστών και βιομηχάνων.

Δεν ξεχνάμε ότι το ίδιο το σύστημα που εξέθρεψε τη ΧΑ και την αξιοποίησε για να επιτεθεί σε εργάτες, αγωνιστές και νεολαίους, θα τη χρησιμοποιήσει και πάλι όποτε τη χρειαστεί για να χτυπήσει όσους επιμένουν να αγωνίζονται στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.

Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη, κάθε αντιφασίστα κάτοικο της περιοχής μας το Σάββατο , 17 Σεπτεμβρίου , στις 19.00 , στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) στο Ναύπλιο,σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΟΡΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ και ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ