ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αργολίδα: Σύλληψη 46χρονου στο Άργος για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. |
Αργολίδα: Σύλληψη 46χρονου στο Άργος για ασέλγεια σε ανήλικο παιδί
 Καταγγελία από το "Χαμόγελο του παιδιού" για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου από 46χρονο κάτοικο της περιοχής βάλτου στο Άργος δέχτηκε η αστυνομία. 

Ο 46χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα και βρέθηκαν στο κινητό του φωτογραφίες του 5χρονου για το οποίο και κατηγορείτε πως ασέλγησε σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δήλωσε ομοφυλόφιλος, υποστήριξε ότι φιλοξενούσε την εξαμελή οικογένεια, τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο, και... κοιμόταν μαζί με το ανήλικο αγόρι.

Το παιδί και τ΄αδέρφια του μεταφέρθηκαν στο Αγλαΐα Κυριακού όπου εξετάστηκαν από γιατρούς και παιδοψυχολόγους, οι οποίοι και αποφάνθηκαν πως μόνο το ένα από τα 4 παιδιά της οικογένειας έχει δεχτεί πράξεις ασέλγειας. 

Σήμερα συνελήφθησαν και οι δυο γονείς των παιδιών Ρουμάνικης υπηκοότητας καθώς ο 46χρονος ισχυρίζεται πως οι γονείς του "έδωσαν" το παιδί. 

Πάντως το θράσος του 46χρονου ήταν περίσσιο αφού επεδείκνυε τις φωτογραφίες με τις ασελγείς πράξεις εις βάρος του 5χρονου κι έτσι έφτασε και η καταγγελία στο χαμόγελο του παιδιού και στην αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ