ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Συγγνώμη από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας για το λάθος που έγινε στον αγώνα Artemisio Trail Run

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
Συγγνώμη από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας για το λάθος που έγινε στον αγώνα Artemisio Trail Run
Σαν Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας και διοργανωτών του 2ου Artemisio Trail Run θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους δρομείς που έλαβαν μέρος στον αγώνα της Κυριακής για τις λάθος οδηγίες που τους δόθηκαν από εθελοντές μας σε 2 σημεία της διαδρομής με αποτέλεσμα να βγουν εκτός πορείας, να χάσουν πολύτιμο χρόνο και να ταλαιπωρηθούν ή ακόμα και να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους. Είναι λυπηρό για όλους μας ο κόπος προετοιμασίας τόσων μηνών να αμαυρώνεται από ένα αδικαιολόγητο λάθος.

Όπως θα διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στον αγώνα είχε γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια σε ότι αφορά τον καθαρισμό των μονοπατιών και την πυκνή σήμανση (αν και άστοχη λόγω χρώματος όπως υποστήριξαν πολλοί στο τέλος). Το τοπίο από μόνο του είναι απαράμιλλης ομορφιάς και ο αγώνας έχει αρκετές τεχνικές δυσκολίες ώστε να του αξίζει να είναι στις προτιμήσεις των αθλητών.

Δεσμευόμαστε να βελτιώσουμε τα λάθη μας και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε αφού αφουγκραστήκαμε όσους είχαν παράπονα στην πρώτη διοργάνωση με το μεγάλο ποσοστό ασφάλτου το οποίο φέτος είχε αφαιρεθεί. Υποσχόμαστε του χρόνου ο αγώνας να είναι πολύ καλύτερα οργανωμένος και να ανταμείψει ηθικά και υλικά όσους τον στηρίξουν.

Με δρομικούς χαιρετισμούς,
Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ