Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Τα έσοδα του ληστρικού ΕΝΦΙΑ ισοδυναμούν με το κόστος της λαθρομετανάστευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. | |
Χρυσή Αυγή Αργολίδας: Τα έσοδα του ληστρικού ΕΝΦΙΑ ισοδυναμούν με το κόστος της λαθρομετανάστευσης
 Η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει την φορολόγηση ακινήτων για την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία και το Δημόσιο δεν θα υποστεί καμία απώλεια στα έσοδά του, γιατί ταυτόχρονα θα τελειώσει και η παράλογη σπατάλη υπέρ της λαθρομετανάστευσης


"Κατέφθασαν" τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, που είχαν υποσχεθεί να καταργήσουν οι πολιτικοί απατεώνες Τσίπρας και Καμμένος. Η αριστερή κυβέρνηση (πιστό αντίγραφο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) κατακλέβει τους Έλληνες πολίτες και τους καταδικάζει σε ανέχεια και εξαθλίωση.

Συνολικά οι απατεώνες συριζαίοι υπολογίζουν ότι θα εισπράξουν περί τα 2,5 δισ. από την φοροκαταιγίδα του ΕΝΦΙΑ. Πού πάνε αυτά τα λεφτά; Την απάντηση την δίνει επίσημο έγγραφο του ΥΠ.ΕΞ. που κατάφερε να αποκτήσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου: μόνο για το 2015 το κόστος της λαθρομετανάστευσης (hot-spot, δωρεάν σίτιση και όλες οι παρεχόμενες ανέσεις στους αλλοδαπούς) τιμώνται περί τα 2 δισ. ευρώ! Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που θα καταργήσει άμεσα αυτή την αδικία και ο Έλληνας πολίτης θα πάψει να επιβαρύνεται παράνομα για να καλύπτει τις σπατάλες του πολιτικού συστήματος.

Με αφορμή τον ερχομό των πρώτων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου προέβη στην παρακάτω δήλωση: "Με τον ΕΝΦΙΑ η κυβέρνηση κλέβει από τους Έλληνες πολίτες 2,5 δισ. ευρώ τον χρόνο και την ίδια ώρα σπαταλά περί τα 2 δισ. ευρώ τον χρόνο για τους λαθρομετανάστες σύμφωνα με επίσημο έγγραφο του υπουργείου εξωτερικών. Η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει την ληστρική φορολόγηση ακινήτων για την μικρή και μεσαία ιδιοκτησία χωρίς το Ελληνικό Δημόσιο να υποστεί καμία μείωση στα έσοδά του, καθώς ταυτόχρονα θα καταργήσουμε και τις παράλογες δαπάνες της λαθρομετανάστευσης".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ