ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Παύλος Χρηστίδης: Το ηθικό πλεονέκτημα που χάνεται είναι του ΣΥΡΙΖΑ, όχι της Αριστεράς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Παύλος Χρηστίδης: Το ηθικό πλεονέκτημα που χάνεται είναι του ΣΥΡΙΖΑ, όχι της Αριστεράς
 Συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο Ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 στην εκπομπή Bras de Fer και στο δημοσιογράφο Στ. Μαλέλη.

Η αλήθεια να λάμψει. Υπάρχει εισαγγελέας; 

Από την πρώτη στιγμή πιστέψαμε ότι όλα πρέπει να έρθουν στο φως, καθώς θεωρούμε ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αποφανθεί και η αλήθεια να λάμψει. Όταν ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στο μαύρο χρήμα του κουμπάρου του, του κ. Καλογρίτσα, όταν προκύπτει ότι τα βοσκοτόπια βαπτίζονταν θέρετρα με υπερτιμημένη αξία, όταν έχουμε προβλήματα στις τραπεζικές καταθέσεις και όταν η ζωή του καθημερινού πολίτη υπόκειται σε capitalcontrols, υπάρχει επιχειρηματίας, ο οποίος εμπλέκεται στις τηλεοπτικές άδειες και παίρνει 78 εκατομμύρια ευρώ δάνεια. Επομένως η ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να παρέμβει.

Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας

Τίθεται πλέον ζήτημα Δημοκρατίας και είναι κάτι που πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, διότι οι εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο τρέχουν. Η χώρα βρίσκεται σε μία κακή κοινωνικο-οικονομική κατάσταση για την οποία η κυβέρνηση δε δίνει καμία απάντηση. Εν αντιθέσει, ο κ. Παππάς υπερασπίζεται από τη Βουλή τις επιλογές του, θεωρώντας πως όλα έχουν γίνει με συνταγματικό, σύννομο και τυπικό τρόπο. Ο κ. Παππάς γνωρίζει πως όλα τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι απολύτως λανθασμένα. Επομένως, εγώ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο τη δήλωση του κ. Κουρουμπλή, ο οποίος επικαλέστηκε πολιτικό και ποινικό ζήτημα για όσα έγιναν. Όσον αφορά τη Δικαιοσύνη, θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει μία χρονική σύντμηση των συνεδριάσεων και των αποφάσεων των Δικαστηρίων.

Για τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς

Όσον αφορά το ζήτημα της Κεντροαριστεράς, αναπτύσσεται πλέον μία κοινωνική και πολιτική δυναμική, η οποία έχει ανάγκη από μία διαφορετική φωνή. Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη κάναμε όλο το προηγούμενο διάστημα μία μεγάλη προσπάθεια και φυσικά η εν λόγω προσπάθεια όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά θα εμβαθύνεται. Πρόκειται για μία προσπάθεια που δεν θα αφορά αποκλειστικά τα κόμματα, αλλά αφορά και τα πρόσωπα. Η προσπάθεια που έγινε με το Ποτάμι απέτυχε, διότι χάραξε έναν διαφορετικό δρόμο σε επίπεδο ηγεσίας. Υπάρχει ένα μεγάλο στελεχιακό δυναμικό, το οποίο τα προηγούμενα χρόνια αποχώρησε από τη Δημοκρατική Παράταξη και αντιλαμβάνεται πλέον την Εθνική Ανάγκη για μια άλλη Εθνική Στρατηγική, την οποία μπορεί να χαράξει μόνο η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Για τα Περιφερειακά και Νομαρχιακά Όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Την επόμενη εβδομάδα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα θέσει σε ουσιαστική λειτουργία τα Περιφερειακά Όργανα, τα οποία έχουμε αποφασίσει και πρέπει να υλοποιηθούν. Είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτή την προσπάθεια και πιστεύω ότι όλο και περισσότερος κόσμος συμμερίζεται πλέον αυτή την αισιοδοξία.


Το ηθικό πλεονέκτημα που χάνεται είναι του ΣΥΡΙΖΑ, όχι της Αριστεράς. 

Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά και επειδή πολλοί μιλούν για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, το οποίο χάνεται, θεωρώ ότι χάνεται το ηθικό πλεονέκτημα του κ. Τσίπρα, του κ. Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ Δε χάνεται το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, το οποίο είναι συνδεδεμένο με πολλούς αγώνες, αρχές, αξίες
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ