Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Επίσημη ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" για τις διαγραφές Μπακέτου και Τζαρίμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | |
Επίσημη ανακοίνωση της Δημοτικής παράταξης "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" για τις διαγραφές Μπακέτου και Τζαρίμα
Με ανακοίνωση του ο Δημοτικός Συνδιασμός του Δημήτρη Κωστούρου "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ που έχουμε από χθες το βράδυ για τις διαγραφές Μπακέτου και Τζαρίμα και αναφέρει:


 Συνεδρίασε σήμερα η Δημοτική ομάδα της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ, και με συλλογική απόφαση αποφάσισε την διαγραφή από τους κόλπους της των συναδέλφων Δήμα Αδριανού και Τζαρίμα Ιωάννη. Αιτία, η χωρίς λόγο, υπονόμευση της παράταξης μέσω διασποράς φημών και διαρροών που προσπαθούσαν να πλήξουν την συλλογική προσπάθεια και το κύρος του Δημάρχου.

Θέματα που φυσικά ουδέποτε τέθηκαν σε συλλογικό επίπεδο, αφού άλλωστε ήταν ανύπαρκτα και δεν άντεχαν το φως της ημέρας. Παράλληλα γινόμασταν καθημερινά μάρτυρες παραπόνων για στάσεις συμπεριφορές και έργα των συναδέλφων που αμαύρωναν την εικόνα της παράταξης και προκαλούσαν δυσλειτουργίες στον Δήμο.

Ως παράταξη έχουμε πει από την πρώτη μέρα ύπαρξή μας ότι σε θέματα ηθικής τάξης και διασφάλισης των συμφερόντων του Δήμου δεν υπολογίζουμε τίποτα. Ούτε πολιτικό κόστος, ούτε μικροπολιτικούς κινδύνους.

Εκλεχτήκαμε από τον πρώτο γύρο των εκλογών του 2014, με υπόσχεση να περάσει ο Δήμος στην ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και το υλοποιούμε.

Προχωράμε!
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ