ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» στηρίζει τις κινητοποιήσεις των φορέων της Ερμιονίδας για κατάργηση του Υπ/τος ΙΚΑ Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. |
Η  «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» στηρίζει τις κινητοποιήσεις των φορέων της Ερμιονίδας για κατάργηση του Υπ/τος ΙΚΑ Κρανιδίου
 Η περιφερειακή παράταξη «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» στηρίζει τις κινητοποιήσεις της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της Ερμιονίδας για επανεξέταση της απόφασης για κατάργηση του Υπ/τος ΙΚΑ Κρανιδίου.

Η απόφαση που έρχεται από το έτος 2013 και σήμερα επικαιροποιείται με νέα απόφαση της Υποδιοικήτριας του ΙΚΑ, είναι άδικη και λειτουργικά εσφαλμένη για την Υπηρεσία και για την Ερμιονίδα.

Όπως και πολλά άλλα μέτρα και αποφάσεις συρρίκνωσης των κοινωνικών δομών της χώρας, που πάρθηκαν ως μνημονιακές επιταγές και δεσμεύσεις, είχαν οριζόντιο και άδικο για τους αδύναμους πολίτες χαρακτήρα. Έτσι, παρά την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του 2013, το ΙΚΑ Κρανιδίου αφέθηκε υποστελεχωμένο, χωρίς σήμερα να μπορεί να υπηρετήσει με επάρκεια τους σκοπούς του.

Η σημερινή κυβέρνηση χρειάζεται να επανεξετάσει την απόφαση του 2013 και να λάβει υπόψη τις ανάγκες της Ερμιονίδας αλλά και την χιλιομετρική απόσταση από την πρωτεύουσα του νομού με το κακό οδικό δίκτυο, που θα βάλει σε ταλαιπωρία τους κατοίκους της.

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου-Ερμιονίδας και γενικά όλοι οι κοινωνικοί φορείς πρέπει με τα λογικά και βάσιμα επιχειρήματά μας να πείσουμε ν’ αλλάξει ο σχεδιασμός της πολιτείας για το ΙΚΑ Κρανιδίου και να υποστηριχτεί η στελέχωσή του.

Για το σκοπό αυτό θα είμαστε ανεπιφύλακτα παρόντες σ΄αυτό τον αγώνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ