ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Σφυρής: Το θέμα είναι να μην κλείσει το ΙΚΑ Ερμιονίδας και όχι η υποκρισία της αντιπολίτευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. |
Σφυρής: Το θέμα είναι να μην κλείσει το ΙΚΑ Ερμιονίδας και όχι η υποκρισία της αντιπολίτευσης
 Άλλο ένα θέμα που απασχολεί το Δήμο μας και κατά συνέπεια τους δημότες μας, είναι η συστηματική και προγραμματισμένη υποβάθμιση των υπηρεσιών της Ερμιονίδας. Σειρά έχει το κλείσιμο του ΙΚΑ Ερμιονίδας και η μεταφορά του στο Ναύπλιο.

Βιάστηκε η αντιπολίτευση να προδιαγράψει την τακτική του Δήμου. Μάλιστα ο κ.Λάμπρου εμφανίζεται εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης. Συνηθισμένος στα βεγγαλικά, χωρίς καν να ασχοληθεί
με το θέμα, χωρίς καν να εξετάσει τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής συνεχίζει την εξωθεσμική τακτική του.

Η Δημοτική Αρχή συνεργάζεται με τον Δντή του ΙΚΑ Ερμιονίδας,τους βουλευτές του νομού, την Περιφέρεια, φορείς της Ερμιονίδας, περιφερειακούς συμβούλους, τα κεντρικά του ΙΚΑ, τα σωματεία και το εργατικό κέντρο Νομού Αργολίδας,το οποίο συγκαλείται την Δευτέρα με αυτό το θέμα. 

Μετά απο αυτές τις ενέργειες, το Δημοτικό Συμβούλιο προβαίνει στη σύγκληση του την Τρίτη, ώστε να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος, για να μην απομακρυνθεί το ΙΚΑ.

Ας μην προτρέχει ο κ. Λάμπρου και η Αντιπολίτευση που όπως μας λέει οτι την εκφράζει, διότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν ακολουθεί την τακτική "κάνουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας "και μετά το ριχνουμε στο συρτάρι, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΔΣ κ.Λάμπρου επι θητείας του.

- [ ] Το ζήτημα είναι να δώσουμε λύση που να εξυπηρετεί τους δημότες μας κι ας αφήσουμε επιτέλους την υποκρισία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ