Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεργασία των τμημάτων υποδομών του Οίακα Ναυπλίου και της Δόξας Αγ. Ανδριανού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 μ.μ. | | |
Συνεργασία των τμημάτων υποδομών του Οίακα Ναυπλίου και της Δόξας Αγ. Ανδριανού
 Τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων καλαθοσφαίρισης ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΔΡΙΑΝΟΥ και ΟΙΑΞ Α.Ο. ΝΑΥΠΛΙΟΥ, πιστεύουν ομόφωνα, στην ανάγκη ενός αναπτυξιακού προγράμματος μπάσκετ στην πόλη του Ναυπλίου, στόχος, ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την υγιή συνεργασία των συλλόγων.


Στα πλαίσια αυτού του πνεύματος και επιθυμώντας την διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον των αθλητικών οικογενειών των δύο συλλόγων, αλλά και την ανάπτυξη του μπάσκετ στον τόπο, τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο συλλόγων, αποφάσισαν την συμπόρευση των τμημάτων υποδομών τους κατά την αθλητική χρονιά 2016-2017. Επίσης συμφωνήθηκε η συνεργασία να αναπτυχθεί σε όλα τα επίπεδα στο μέλλον.

Ελπίδα των συλλόγων, είναι αυτή η κίνηση να αναδείξει πνεύμα φιλίας, συμφιλίωσης και συνεργατικότητας και να μεταδώσει στα νέα παιδιά του τόπου μας, την αξία, τα αγαθά και τα ιδεώδη της άθλησης. Επιπλέον, η ανταπόκριση των παιδιών σε αυτό το νέο κάλεσμα, θα δώσει την ευκαιρία στους δυο συνεργαζόμενους συλλόγους να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, για την καλύτερη αθλητική ενασχόληση των αγοριών και των κοριτσιών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό.

Στο προπονητικό δυναμικό και των δύο συλλόγων δεν θα υπάρξουν αλλαγές και θα συνεχίσει τις προπονήσεις αυτούσιο.

Ο προπονητής του συλλόγου ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΔΡΙΑΝΟΥ κ. Κώστας Τοκατλίδης, ορίστηκε ως υπεύθυνος και τεχνικός σύμβουλος των τμημάτων υποδομών.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ