ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Μεγάλη η προσφορά του συλλόγου "ΔΙΑΖΩΜΑ" στον τομέα του πολιτισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. | |
Γιάννης  Γκιόλας: Μεγάλη η προσφορά του συλλόγου "ΔΙΑΖΩΜΑ" στον τομέα του πολιτισμού
 Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Άργους , στα πλαίσια της 9ης γενικής συνέλευσης του συλλόγου ΄΄ΔΙΑΖΩΜΑ ΄΄ παραβρέθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας ο οποίος στο χαιρετισμό του μίλησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί ο σύλλογος ΄΄ΔΙΑΖΩΜΑ΄΄ στον τομέα της προστασίας -ανάδειξης αρχαίων θεάτρων και των πολιτιστικών θησαυρών μας γενικότερα.

Συγκεκριμένα ο κ. Γκιόλας στο χαιρετισμό τόνισε τα εξής:

Aγαπητοί φίλοι

Σας καλωσορίζω εδώ , στο αρχαίο θέατρο Άργους , στην αρχαιότερη κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης, στη φιλόξενη Αργολίδα.

Είναι ξεχωριστή τιμή για το νομό μας να φιλοξενεί τη γενική συνέλευση και τις παράλληλες εκδηλώσεις του ΄΄ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ’΄’΄, ενός φορέα που εδώ και χρόνια ασκεί σημαντική παρέμβαση στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου μας.

Η προσπάθεια του Σταύρου Μπένου και των συνεργατών του στο Δ.Σ, και όλων των στελεχών του ΄΄ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ΄΄ , για την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων και γενικά της πολιτιστικής μας κληρονομιάς , είναι πολύ μεγάλη και καταξιωμένη στη συνείδηση των πολιτών.

Ζούμε σε ένα νομό προικισμένο από τη φύση και με μνημεία μοναδικά , για τα οποία συρρέουν χιλιάδες επισκέπτες απ όλο τον κόσμο. Η περαιτέρω ανάδειξη και προστασία αυτών των πολιτιστικών μας θησαυρών , τόσο από την Πολιτεία με τα θεσμοθετημένα της όργανα όσο και από φορείς όπως το ΄΄ΔΙΑΖΩΜΑ΄΄ θα συμβάλλουν στην μεγαλύτερη προβολή της Αργολίδας με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Θέλω λοιπόν να συγχαρώ θερμά τους ανθρώπους του ΄΄ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ΄΄ για ότι έχουν κάνει μέχρι σήμερα- και είναι πολλά αυτά- και να ευχηθώ με την ίδια δύναμη , επιμονή και με τη στήριξη όλων μας , να συνεχίσουν το έργο τους.

Σας καλωσορίζω στον τόπο μας , εύχομαι καλή διαμονή και ευόδωση των εργασιών σας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ