ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Με το Άρη Νίκαιας το Σάββατο ο Διομήδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. |
Με το Άρη Νίκαιας το Σάββατο ο Διομήδης
 Για την 2η αγωνιστική της Handball Premier οι Λύκοι αντιμετωπίζουν αύριο Σάββατο 1 Οκτωβρίου (18.00) στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νίκαιας (Πλάτωνας) τον Άρη Νίκαιας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Τζαφερόπουλος και Κουτσός, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Βέργο.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: « Ο Άρης Νίκαιας είναι μια ομάδα με εξαιρετική συνοχή και επιμονή. Αυτό τους έκανε και την περασμένη σεζόν άξιους πρωταθλητές στην Α2. Εμείς στοχεύουμε συστηματικά στην βελτίωσή μας ατομικά και ομαδικά. Αν και έχουμε τον πρώτο λόγο το Σάββατο, πρέπει να βγάλουμε πολλή ενέργεια και να επιμείνουμε στους τακτικούς μας στόχους, για να κάμψουμε μια ομάδα, που ειδικά στην έδρα της είναι δυσκολοκατάβλητη».

Ο παίκτης μας Λευτέρης Κρεμαστιώτης είπε: «Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με ήττα. Ίσως να είναι και καλό αυτό, γιατί μας πείσμωσε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Αναλύσαμε τον αγώνα, είδαμε πού δεν πήγαμε καλά και όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σε αυτά για να γίνουμε καλύτεροι. Ο αυριανός αγώνας μπορεί να κρύβει εκπλήξεις. Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλουμε πολύ πάθος. Στο χέρι μας είναι όλο αυτό να το κάνουμε ουσία για να πάρουμε το διπλό».

Ο παίκτης μας Ιούλιος Αργυρού τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε τον Άρη Νίκαιας, μια από τις νεοφώτιστες ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλω να τους καλωσορίσω και τους εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά! Σε αυτό το ματς ο Διομήδης είναι το φαβορί, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Αν κάνουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής και τα δώσουμε στο 100%, τότε οι δύο βαθμοί είναι δικοί μας. Η ομάδα μας δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, έχει κάνει μια πάρα πολύ δυνατή προετοιμασία και κάθε μέρα βελτιώνεται. Αυτό όμως πρέπει να το δείχνουμε σε κάθε αγωνιστική».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ