ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στηρίζει των αγώνα για ζωή του μικρού Κωνσταντίνου - Ο χρόνος είναι πολύτιμος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. |
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στηρίζει των αγώνα για ζωή του μικρού Κωνσταντίνου - Ο χρόνος είναι πολύτιμος
 Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στην προσπάθεια του να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου Τσίμπου, ο οποίος παλεύει με την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και πρέπει να μεταβεί άμεσα στην Αμερική, μετά από απόφαση που πήρε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο, συγκρότησε επιτροπή η οποία με συντονισμένες ενέργειες, θα προσπαθήσει να συλλέξει ένα σημαντικό ποσό για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι ζωής για το 6χρονο αγοράκι.


Ο μικρός Κωνσταντίνος χρειάζεται ΑΜΕΣΑ την βοήθεια μας για να ζήσει! Η επιτροπή συνέλεξε όλα τα επίσημα έγγραφα τα οποία πιστοποιούν την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Τσίμπου καθώς και έγγραφο από το Νοσοκομείο του Σηάτλ το οποίο απαιτεί προκαταβολικά το ποσό των 455,000$ για να νοσηλεύσει τον μικρό Κωνσταντίνο.

Ήδη αποφασίσθηκε από τον Δήμο Άργους Μυκηνών να δοθεί χρηματικό ποσό και η συσταθείσα επιτροπή ήρθε σε επαφή με το Υπουργείο Υγείας ,τον ασφαλιστικό φορέα της οικογένειας ,οικονομικούς παράγοντες του νομού και της ομογένειας και προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο για την γνωστοποίηση και την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

 Εν συνεχεία σας ενημερώνουμε πως για την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο «Ο Φιλόσοφος Ξάνθος και ο φίλος του Αίσωπος» του Φαίδων Γεωργίτση στα πλαίσια του Φεστιβάλ Άργους δεν θα διατεθούν εισιτήρια, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αλλά θα υπάρχει μια δυνητική προσφορά χρημάτων από μέρους των θεατών με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθήσουμε τον μικρό ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ να ΖΗΣΕΙ!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ