ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Στη Μεσσηνία σήμερα για τις καταστροφές από την θεομηνία ο Μανιάτης επικεφαλής κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. | |
Στη Μεσσηνία σήμερα για τις καταστροφές από την θεομηνία ο Μανιάτης επικεφαλής κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
  Με αφορμή τις καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας που έπληξε την Μεσσηνία, κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με επικεφαλής τον Βουλευτή Αργολίδας – πρώην Υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη (Υπεύθυνο της Κ.Ο. για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές), τη Ν. Γιαννακοπούλου (Υποψήφια Βουλευτή Μεσσηνίας και Αναπλ. Εκπρ. Τύπου), τον Γ. Οικονομίδη (Γραμματέα του Τομέα Υποδομών & Δικτύων) τον Α. Σπυρόπουλο (μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου) και τον Τ. Αναστόπουλο (Υποψήφιο Βουλευτή Μεσσηνίας και Εκπρόσωπο Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία) θα επισκεφθεί σήμερα Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 την Μεσσηνία.

Στις 14:30 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε Μεσσηνίας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, όπου παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων, εκπροσώπων Σωμάτων Ασφαλείας και Παραγωγικών Φορέων, θα διεξαχθεί ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται η Περιφερειακή Ενότητα μετά την θεομηνία, συζήτηση, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών αλλά και για την πρόληψη αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.

Στην συνέχεια, το κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Αερολιμενάρχη στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας. Επίσκεψη στην περιοχή της Γέφυρας του Ποταμού Παμίσου και θα επισκεφθεί περιοχές της πόλης της Καλαμάτας και της Δημοτικής Ενότητας Θουρίας που επλήγησαν.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ