ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για την «Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:57:00 μ.μ. | |
Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για την «Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου»
 Ημέρα συμβολικής αλλά και ουσιαστικής σημασίας, χαρακτηρίζουμε την «Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου» που έχει οριστεί στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Το εμπόριο από αρχαιοτάτων χρόνων αποτελεί έναν κλάδο εξαιρετικής σημασίας που προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία και στο σύνολο της κοινωνίας, παρέχοντας θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, στην διάχυση της πληροφορίας, στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, στην επαγγελματική κατάρτιση και στην διά βίου μάθηση.

Ωστόσο υπάρχει επιτακτική ανάγκη η Πολιτεία να αξιολογήσει τα δεδομένα της νέας τάξης πραγμάτων, να αφουγκραστεί τις φωνές αγωνίας των εμπόρων και να ενεργήσει κατάλληλα προς την κοινωνία και τους καταναλωτές, που έχουν ανάγκη από αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας, ώστε να επέλθει η κανονικότητα στην οικονομική τους ζωή.

Με αφορμή την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου, ζητάμε να γίνουν δεκτά τα τρία αιτήματα
τα οποία εκτιμούμε ότι θα δώσουν διέξοδο στη Μμε επιχείρηση. Τη θεσμοθέτηση και λειτουργία ενός ειδικού «επιχειρηματικού» αλλά ουσιαστικά «τροφοδότη λογαριασμού» δημοσίου και λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, μία βελτιωμένη έκδοση της «βοήθειας» από τη ρύθμιση των 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και το «πάγωμα» ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ΟΑΕΕ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ