Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Με επιτυχία η εκδηλωση στο ΦΟΥΓΑΡΟ για την αναστήλωση του Αγίου Νικολάου Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 μ.μ. |
Με επιτυχία η εκδηλωση στο ΦΟΥΓΑΡΟ για την αναστήλωση του Αγίου Νικολάου
Στο πολυχώρο του ΦΟΥΓΑΡΟ, πραγματοποιήθηκε μουσική βραδιά για την στήριξη της αναστήλωσης του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ναυπλίου την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.  
Σε ένα κατάμεστο από κόσμο χώρο που θέλησαν να βοηθήσουν το έργο της αναστήλωσης του Ιερού ναού , πραγματοποιήθηκε συναυλία εμπνευσμένη από τους ήχους της ελληνικής μουσικής παράδοσης.
Στη μουσική αυτή εκδήλωση έλαβαν μέρος οι δύο χορωδίες - παιδική και νέων - και το Μουσικό Σύνολο «Αρμονία» του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ναυπλίου, η χορωδία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας Μιδέας και το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου νέου Ροεινού. 
Υπό τη διεύθυνση της χοράρχη Θεολένας Πίκη, οι χορωδίες παρουσίασαν  ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει διασκευές παραδοσιακών, σμυρναίικων και έντεχνων τραγουδιών. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε κι ο αντιδήμαρχος του δήμου Ναυπλιέων Γ.Καχριμάνης. 
Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ναός μετά την κατάρρευση τμήματος της σκεπής αλλά και για την βοήθεια που χρειάζεται για να αποπερατωθούν οι εργασίες μίλησε ο εφημέριος του ναού π. Κυριακός.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ