ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή στον Γιάννη Γκιόλα: Το ΙΚΑ Κρανιδίου θα παραμείνει ανοιχτό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. |
Ανοιχτή επιστολή στον Γιάννη Γκιόλα: Το ΙΚΑ Κρανιδίου θα παραμείνει ανοιχτό
Αγαπητέ βουλευτή,

είμαστε βέβαιοι πως είσαι γνώστης του κλίματος που διαμορφώνεται στην Ερμιονίδα προς το πρόσωπο σου λόγω της (μη) στάσης και των τοποθετήσεων σου για το ΙΚΑ. 

Σε διαβεβαιούμε πως η δυσαρέσκεια για σένα επεκτείνεται ακόμα και σε ανθρώπους που σε συμπαθούσαν, μην πούμε ακόμα και σε φίλους σου, όμως, αυτή η νέα κατάσταση δεν έχει να κάνει με την υποτιθέμενη απειρία σου όπως διαδίδεται... 

Έχει προκύψει από τη μη διάθεση σου να είσαι ρηξιακός, διεκδικητικός, μαχητικός θα λεγαμε, σε σχέση με την απομάκρυνση του ΙΚΑ. Επίλεξες τον δρόμο της κομματικής υπακοής, καλύτερα της μνημονιακής υπακοής, γιατί αυτά τα δύο είναι πλέον ταυτόσημα για το κόμμα σου, με αποτέλεσμα να τα κάνεις θάλασσα. 

Και να γνωρίζεις πως τις διαδόσεις ότι τα θαλάσσωσες τις διακινούν οι εσωκομματικοί σου "φίλοι" που θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Ξυπνήσαμε κύριε βουλευτή, και αντιδρούμε σε αυτούς που κάνουν το άσπρο μαύρο σε μία μέρα, και μάλιστα με ένα δελτίο τύπου που είναι ανυπόγραφο και μνημείο ουδετερέτοτητας (25/9). Πως θα μείνεις στην συνείδηση μας, πως θα ξεχωρίσεις; 

Ως πλασιέ των διαταγμάτων για λουκέτο του κυρίου Καλαματιανού ή ως ο ευπειθώς αναφερόμενος της κομματικής αρένας. Αλλάξε τακτική, αφήσε αυτό το μουδιασμένο, μισοκακόμοιρο ύφος που επιτάσσει να λες γλυκά λόγια σε όλους και μπες μπροστά με παντοίους τρόπους για να μην φύγει το ΙΚΑ. Σου δηλώνουμε, πως αν είναι αύριο να έρθεις κάτω στο Κρανίδι για να πεις αοριστολογίες και να μας παρουσιάσεις σαν φοβερό και τρομερό ότι θα γίνει απλή συνάντηση με τον Διοικητή και τον Υφυπουργό, καλύτερα να μην έρθεις. 

Το ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση το φανταζόμαστε, αν και ακόμα δεν εχει κλειστεί κάτι, αυτό που δεν φανταζόμαστε και ειλικρινά θα χαρούμε να συμβεί είναι η σαφής δήλωση σου ότι θα κάνεις αυτό και εκείνο, πράξεις δηλαδή για να μη φύγει το ΙΚΑ, και όταν εννοούμε πράξεις συμπεριλαμβάνεται και η παραίτηση σου. Αλλιώς, θα είσαι ανεπιθύμητος στην Ερμιονίδα.

Προς το παρόν φιλικα.
Οι αντιμνημονιακοί πολίτες της Ερμιονίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ