ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Στα ίχνη νέας σπείρας απατεώνων βρίσκεται η αστυνομία - Ζητούν χρήματα από τα θύματα για δήθεν τροχαία των παιδιών τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. |
Στα ίχνη νέας σπείρας απατεώνων βρίσκεται η αστυνομία - Ζητούν χρήματα για δήθεν τροχαία των παιδιών τους
 Στα ίχνη νέας σπείρας απατεώνων που δρούσε στην Πελοπόννησο εξαπατώντας ηλικιωμένους, βρίσκεται η Ασφάλεια Κορίνθου που συνέλαβε έναν 55χρονο Βούλγαρο και εξιχνίασε οκτώ απάτες και 20 απόπειρες στην Κορινθία, την Αργολίδα και την Αρκαδία.


Οι δράστες τηλεφωνούσαν στα θύματα και ζητούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, είτε παριστάνοντας τους αστυνομικούς που δήθεν θα «καθάριζαν» την υποτιθέμενη εμπλοκή των παιδιών τους σε θανατηφόρα τροχαία ή τους γιατρούς που τάχα θα τα χειρουργούσαν επειγόντως επειδή υποτίθεται πως είχαν τραυματιστεί.

Με τη μέθοδο αυτή έκαναν από τις 12 Ιουλίου δύο απάτες και ένδεκα απόπειρες στην Κόρινθο και σε μια κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, τέσσερις απάτες και εννέα απόπειρες στο Άργος, το Ναύπλιο και σε χωριά του Δήμου Άργους- Μυκηνών και άλλες δύο απάτες στην Τρίπολη και σε κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης, ζητώντας συνολικά 320.000 ευρώ! Από τα οκτώ θύματα που «τσίμπησαν» το δόλωμα, είχαν αποσπάσει συνολικά 31.900 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκαν όταν συνελήφθη ο αλλοδαπός και αποδόθηκαν.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου άσκησε σε βάρος του Βούλγαρου «εισπράκτορα» της σπείρας δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απάτη, που περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών του για την ταυτοποίηση των οποίων η έρευνα συνεχίζεται.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ