ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Συνεδριάζει στη 1.00 σήμερα το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης και τα θέματα πυ θα συζητηθούν είναι κυρίως οικονομικά.

-Συνεδριάζει αύριο στις 4.00 το απόγευμα το Περιφερεικαό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

-Τρίωρη στάση εργασίας προκύρηξε η ΟΛΜΕ για την Πέμπτη απο τις 11.00 έως τις 14.00.

-Η Ενωση Πνευματικών Λειτουργών Λακωνίας θα πραγματοποιήσει την Κυριακή τη γενική της συνέλευση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης.

-Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής είναι ο νέος πρόεδρος της Νομικής Επιτροπήςτης ΕΠΟ. Μεγάλες ευθύνες, μεγάλες φουρτούνες αλλά ο πρόεδρος θα τα καταφέρει, καλή επιτυχία.

-«Σοβαρός είναι ο κίνδυνος που εγκυμονεί για τους καθηγητές, τους μαθητές και τους επισκέπτες του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου της Τρίπολης», δήλωσε στο μικρόφωνο της ΕΡΤ ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σχολικό συγκρότημα είναι απίστευτη, ελάχιστες ήταν οι προσπάθειες αποκατάστασης και επιδιόρθωσης των ζημιών που είχαν γίνει διαχρονικά», τόνισε ο κ. Παυλής. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις προσπάθειες που ξεκίνησαν τις προηγούμενες μέρες για να αποκτήσει το ιστορικό σχολείο της πόλης, που είναι το πιο παλιό, την εικόνα που του αρμόζει.

-Η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, τιμητική εκδήλωση για τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γεώργιο Βασιλακόπουλο, αναβλήθηκε για λόγους υγείας. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για το χρόνο διεξαγωγής της.

-
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ