ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τα μέλη της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» στηρίζουν με εμπιστοσύνη τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:34:00 μ.μ. | |
Τα μέλη της παράταξης «Αλλαγή Πορείας» στηρίζουν με εμπιστοσύνη τον Δημήτρη Καμπόσο
Δελτίο τύπου
«Αλλαγή Πορείας» 

 Πέρασαν περίπου δύο χρόνια, από την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας δημοτικής αρχής, όπου οι πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών επέλεξαν δημοκρατικά για δεύτερη συνεχή φορά τον Συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας», με επικεφαλής τον Δημήτρη Καμπόσο.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα της την 1 Σεπτεμβρίου 2014, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, και αφού αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των πολιτών που την επέλεξαν, υποσχέθηκε με αίσθημα ευθύνης ότι θα ενεργεί πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου.

Στα μέσα σχεδόν της δεύτερης θητείας μας με έργα που ολοκληρώθηκαν, όπως η Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, το Σχολείο του Ινάχου, το Λαογραφικό Μουσείο της Νέας Κίου, το ΙΕΚ Τουρισμού, την ΑΣΠΑΙΤΕ, το τεράστιο έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους και πολλά άλλα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν έχουμε παρά να δηλώσουμε στον Δήμαρχο την στήριξη και την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του, διότι υπήρξε ο εμπνευστής και ο ενορχηστρωτής για την υλοποίηση των έργων αυτών. 

Το όραμα του έγινε και δικό μας όραμα και συνεχίζουμε… Σε κοινωνικό επίπεδο η ευαισθησία του Δημήτρη Καμπόσου μας έχει συγκινήσει. Πρόσφατα με την υπόθεση του μικρού Κωνσταντίνου Τσίμπου, που έπρεπε να ταξιδέψει άμεσα στην Αμερική για θεραπεία, αλλά και παλαιότερα με την περιπέτεια του 16χρονου Σάββα Χατζηξενοφών που έπρεπε να βρεθούν αιμοπετάλια για να σωθεί η ζωή του παιδιού. Η κινητοποίηση του και στις δύο περιπτώσεις ήταν άμεση και δυναμική. Δεν άφησε περιθώρια αποτυχίας. Ο Δημήτρης Καμπόσος κάτω από την πανοπλία του ισχυρού ηγέτη κρύβει έναν ευαίσθητο άνθρωπο που όταν αυτή του η πλευρά παρουσιάζεται μας ξαφνιάζει ευχάριστα. Το πείσμα του φάνηκε και στην περίπτωση του μικρού Κωνσταντίνου και είμαστε σίγουροι πως δεν θα σταματούσε ποτέ αν δεν μαζευόταν το τεράστιο ποσό των 455.000δολλαρίων (405.000ευρώ).Επίσης από την αρχή έδωσε έμφαση στην ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής με την δημιουργία του κοινωνικού παντοπωλείου, φαρμακείου και την διανομή συσσιτίου σε άπορες οικογένειες του δήμου μας. Είμαστε περήφανοι για εκείνον, γιατί οι πράξεις του εκπροσωπούν όλους εμάς και την τοπική κοινωνία μας.

Η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» παραμένει ισχυρή, δεν πλήττεται, παράγει έργο και προχωράει στην ολοκλήρωση του οράματος του Δημήτρη Καμπόσου για έναν Δήμο ισχυρό ,πρωτοπόρο και αυτοδιοικούμενο. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών τα τελευταία χρόνια έχει μόνο ανοδική πορεία με τον Δήμαρχο να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο αυτής της ανόδου. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τον Δήμαρχο μας, για την αγωνιστικότητα, το ήθος , την ειλικρίνεια, το πείσμα του και την αγάπη του για τον Δήμο Άργους Μυκηνών! Πορευόμαστε μαζί του για τον Δήμο που εκείνος ονειρεύτηκε κι εμείς πιστέψαμε!

Τα μέλη της παράταξης
«Αλλαγή Πορείας» Δημήτρης Καμπόσος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ